13.9.2004 Tento den se narodila tato poradna. Dnes se dožívá se krásných osmnácti let. Blahopřejeme! Poradně, i adminovi. Je vhodné poděkovat také všem těm, kteří za ta léta na poradně radili, odevzdávali vědomosti a zkušenosti, diskutovali a podíleli se na vytváření jejího obrazu. Popřát jim mnoho dalších dobrých rad, dobrých hodnocení a nejen trpělivost při luštění některých dotazů, ale také trochu tolerance s těmi, které zrovna nemusí... Také povzpominat na rádce , kteří už mezi námi na poradně nejsou! Na některých těžko zapomeneme.
Blahopřeji poradte.cz a všem rádcům. Jsem šťastná, že jsem vás víc jak před 13ti lety našla. Ať mě život zanesl kamkoliv, vždycky jsem se těšila domů na počítač jménem Vincent a na poraďte.cz.
Je skoro neskutečné, že tento projekt vydržel tak dlouho. Je vidět, že plní svou funkci aneb poradit ostatním. Přeji budoucím tazatelům, aby našli svou odpoveď, stejně jako se snažím posledních 15 let pomáhat tomuto serveru v oblasti IT. yakub
Štěstí, zdraví, dlouhá léta nejen poradně, ale především všem, kdo dokázali poradit jiným a ulehčit či vyřešit jim mnohdy nezáviděnihodnou situaci. Moc díky!
18? Ach jo, to je ale mladice na rozdíl ode mne. Závidím ji, žarlím na ni. Je krásná, chytrá, moudrá, všechno ví. Mám se od ní hodně co učit. Přesto jí přeji, aby dožila v plné síle do důchodu. ID
Gratuluji poradně k plnoletosti a děkuji za těch 18 let jejím tvůrcům, adminům i rádcům. Přeji jí "Vydrž a zachovej si svůj formát ještě hodně dlouho!"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.