Viz předmět otázky...dnes jsem se s tím setkal poprvé...a to jsem tu od roku +-2012... doplněno 18.08.22 23:22: Otázka: Automatické odpojení el. okruhu doplněno 18.08.22 23:30: Takže schválení moderátorem, ne administrátorem...omluva z mé strany...
Děje se to, pokud je původní dotaz příliš starý. Pak se mi to občas stává, když zřejmě trolluje někdo ze stejné IP adresy, a ta se dostane na blacklist. Mám vesnickou wifi, takže stejnou IP adresu mají desítky, nebo stovky lidí. Zdá se být logické, aby ověření přihlášení uživatelé blokováni nebyli, ale asi to nejde (nebo to aspoň dříve nešlo a ani zde takové dotazy zjevně nebyly vítané). Ale mám pocit, že důvod se na té stránce s hláškou zobrazuje.
Možná jsi v té odpovědi napsal něco co nastavení této poradny vyhodnotilo jako spam, neslušné, nevhodné atp.. Administrátor má tu poradnu asi ponastavovanou až příliš přehnaně přísně což občas způsobuje zcela bezdůvodnou buzeraci některých lidi. Nyní bude záležet jestli někdo z moderátorů se toho asi až přes den všimne a schváli to a nebo to bez přemýšlení nad tím a čtení rovnou smaže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.