Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Schopnost nastavit zahraniční IP

Od: bimbam® odpovědí: 5 změna:

Opět se zde objevil dotaz se zahranič/.... Po jisté zkušenosti s brazilským Čechem už na žádný takový dotaz nebudu reagovat, ale teď mě zaujalo obrovské množství pravopisných chyb ve zmíněném dotazu. Nevím, jak složité může být si cizí IP nastavit. Respektive jak to zvládne někdo, kdo mohl jen s obtížemi absolvovat základní školu a pracuje na pozici, kde je dopřáváno sluchu drbům od cizích lidí. Nechci nic řešit, jen mě to zajímá. Možná generační problém, kdy mladý člověk dobře ovládá PC a dlabe na mateřský jazyk (dlabe na svoji vlastní vizitku předávanou písemným projevem).

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Vzhledem k tomu, jaké procento lidí dnes používá různé VPN, mi tahle informace o lokalitě IP adresy stejně přijde naprosto irelevantní.
hodnocení

Děkuji za odpověď. Já se vůbec netajím faktem, že v oblasti počítačů a techniky všeobecně jsem na tom hodně bídně. Ale myslela jsem si, že admin ví, co a proč dělá, když zde tuto možnost sledování cizích adres umožnil. Teď, po těchto všech vysvětleních, se trochu cítím, že jsem skočila na špek. Adminovi i tazatelům ze "zahraničí". No nic, jsou i horší věci :).

hodnocení

4x

Je to jednoduchý jak facka. Stačí používat Operu a tam se nastavují IP adresy cizích zemí.

Na to není potřeba nějakých zvláštních schopností.

hodnocení

2x
A o co vlastně jde? Blbovi přeci odpovídat nemusíte ani kdyby měl tuzemskou IP adresu a brilantní češtinu. Jinak viz výše - Opera používá různé rádoby vpn servery, pokaždé se tváří od jinud.

hodnocení

Boba i Libor - děkuji, už to vím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]