Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo uděluje zelené hodnocení

Od: david1986 odpovědí: 7 změna:

Ahoj, kdo tady na poradte.cz uděluje zelené hodnocení, když modré autor otázky? Ve FAQ to není.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zelené je prostě hodnocení. Pokud ohodnotí tazatel, je modré. Pokud kdokoliv jiný (registrovaný) kromě tazatele, je zelené.

Máš odemě zelené a tazatel to může změnit na modré :)

idanova*

@gumidek, tazatel přidá 2 body své, modré, a tím se součet zbarví modře. Ida

já vím, asi jsem to blbě napsal...

hodnocení

0x
Všichni ostatní mohou.

liska5
hodnocení

0x

A nemyslíte tu zelenou lištu s nickem u odpovědi? To se mi právě povedlo - viz. sekce Společnost- Výherní automaty.

Jeden ze svých nicků /přezdívek/ ve vlákně jsem napsala s překlepem. Reakce šla ovšem z jedné a té samé mojí mailové adresy, a tak se moje odpověď zbarvila zeleně. Čili je to signál, že odpovídá jeden a ten samý, ale pod různým nickem.

liska5

A nebo myslíte ten zelený rámeček u symbolu otázy, který zmodrá, když se objeví první odpovědˇ?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]