Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednání trička a samolepky

Od: pest® odpovědí: 7 změna:

Zdravím ve spolek, chtěl bych si objednat "místní" tričko, mám body na tričko i na nálepku. Podmínka pro nálepku je získané první tričko, což nesplnuji. Je tedy vůbec možné objednat tričko a nálepku najednou? At kvůli mně Admin nemusí platit dvakrát poštovné? Pokud tu ta možnost je, jak postupovat objednat tričko a pak nálepku a Admin udělá jeden balíček?

P.S. Děkuji za odpověď a omlouvám se, jestli se to tu již řešilo...nepodařilo se mi to dohledat, svojí neschopnost jsem schopen uznat :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Ano, je to možné, tričko jste již vlasně získal, akorát ho ještě nemáte objednané ;)

hodnocení

0x

první se objedná tričko a pak až nálepka a vše se dá do jednoho balíčku, avšak v současné chvíli samolepky nejsou.

už jsou resp budou příští pondělí. Budou jiné a hned jak je budu mít v ruce nafotím :)

Objednání trička a samolepky
sebod*

To auto je za kolikže bodů?*smich*

ladinpraha*
To je bonus k té samolepce.

doktpr365*
hodnocení

0x

Já se taky zeptám,ať nezakládám nové vlákno.Jak se to objednává? Děkuji.

ladinpraha*

Jako u každého nového uživatele by bylo vhodné si vyzkoušet nabídku na horní oranžové liště. Kromě Pravidel je tam i FAQ, Dárky na další. V neposlední řadě je tam i Moje Poradte.cz - moje stránka. Z té by mělo být patrné, že tahle tvoje otázka je poněkud předčasná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]