Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje přihlášení na poradně?

Od: alen odpovědí: 20 změna:

Co se stalo? Přihlášení, které používám několik let, najednou nejde. Nejprve se objeví stránka s oznámením, že poradna je nedostupná, nebo se přesunula na jinou adresu. Po chvilce se však poradna přece jen otevře. Přihlášení však nejde, opět se nejprve objeví oznámení o nedostupnosti stránky, a po otevření poradny po chvilce, můžu zase vyplnit přihlašovací údaje, aby se to opakovalo a tak dokola, asi do nekonečna. Poradí někdo co se stalo?

výtka
Upozornění od administrátora 17. 06. 2022 19:41:44
Netušíme, ostatním přihlášení funguje...

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když jsem se přihlašoval včera z mobilu, ak problesklovala zpráva, že poradna byla přesunuta (černé pozadí,bílé písmo), asi po vteřině se objevila stránka poraďte v pořádku. Bylo to tak rychlé,že celý text jsem nezachytil. Teď už to nedělá.

hodnocení

0x

No, admine, je fakt, že to oznámení o nedostupnosti a přesunutí poradny na jinou adresu se mi zobrazuje téměř pořád, po vteřině to zmizí a poradna naskočí... Mám nově desítky a bojuji s nima, tak jsem tomu nepřikládal důležitost.

id
Já se nepřihlšuji, ale nedostupnost stránek se mi objevuje u každé asi druhé otázky. Někdy se nevloží odpověď pro neexistujíci stránky.

hodnocení

0x

Potvrzuji, na mobilu mi to dělá v poslední době velice často. Stránka se ale vždy nakonec otevře - neřešil jsem to.

Mám stejné poznatky jako berger a ajvn. Už pár dní , na mobilu.
A je problém vložit příspěvek...

hodnocení

Admine, zlobilo mě to odpoledne a v podvečer, ale už je to OK, díky.

hodnocení

0x

Dnes ráno po šesté hodině jsem po roce restaroval celý server. Pozorujete zlepšení? Díky

Já ne, nic se nezměnilo...
Napřed hláška, až potom příspěvek. Mobil.

jm
hodnocení

0x
Z mobilu jsem měl také tyto potíže. Testuji. Bylo to převážně u odpovědí.
Nyní ok!
doplněno 18.06.22 13:39: No zkusím znovu
jm
Za mne aktuálně ok

hodnocení

0x

Tak na mobilu mi to udělalo právě teď, takže žádná změna k lepšímu.

hodnocení

0x

Na PC, také právě teď.

id
hodnocení

0x
Na mobilu žádná změna k lepšímu.

19.06.22 08:22
hodnocení

0x
Dnes ráno
Nefunguje přihlášení na poradně?

hodnocení

0x

Bohužel od toho restartu nemám "štěstí" na tu to hlášku, abych mohl prověřit, kde je zakopaný pes. I při intezivním prolézání poradny se mi to nestalo...

doplněno 19.06.22 10:37:

Pokud se shodneme, že problém trvá cca 2 týdny pak vidím souvislost opět se SSL certifikátem... nechal jsem vygenerovat nový... takže hledáme chybu od teď! díky

Tak projíždím poslední příspěvky a vidím, že psal admin. Kliknu na to a pink, chybová hláška a vzápětí se to načetlo. Zopakoval jsem to a v pohodě, bez hlášky...

Zatím jsem se s tím nesetkal ani na mobilu (lte), ani doma, ani v práci. Myslím tím už od začátku co se to tady řeší.

hodnocení

0x
Od rána,resp. od půlnoci, kdy jsem to tu zavřel, už to neblbne. Otevřu bez problému, vložím příspěvek jakbysmet.
Mobil.

id
hodnocení

0x
Já na mobilu /Crome/ jsem na tom hůř a hůř. Hláška se objeví i když chci přejít na další stranu. Navíc zamrzají odpovědi. Okliknu vložit a pink objeví se hláška, která nezmizí a odpověď nelze vložit. Dnes se mi to stalo 2x, asi budete mít ode mne pokoj.

hodnocení

0x

Mne to, že je web nedostupný taky pořád naskakuje, ale po vteřině vždy vše ok včetně přihlášení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]