Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neslo hodnotit , proc?

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:
Klepla jsem na hodnotit a napsalo mi to nejaky nesmysl.nelze hodnotit, vase hodnocei tvori prilis velky podíl hodnoceneho

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

6x
Není to nesmysl. Nepustilo vás to, protože hodnotíte stále stejného rádce, rádce má od vás už velký počet bodů. Napsala jsem to polopaticky.

hodnocení

2x

Z odpovědí @id a @clayman by se zdálo, že tazatelka hodnotí zejména odpovědi jednoho rádce už celé měsíce. Nemusí to tak být, nemusí jít o kamarádcovství a nadržování. Mně se to stalo několikrát u nově registrovaných rádců. Zřejmě mají teprve dvě nebo tři ohodnocené odpovědi, z toho jednu ode mne. Ta další ode mne neprojde. Už by systém (asi v procentech) zaznamenal příliš velkou náklonnost k někomu. Časem, až nový rádce posbírá řadu dalších hodnocení, se to změní.

Uchopila jste to obráceně. Není to tom, že hodnotím jen jednoho, ale toho jednoho hodnotím převážně jen já...

hodnocení

0x

Jak píše Id. Řešilo to tu už několik rádců, naprosto stejný dotaz...

hodnocení

0x
Toho rádce hodnotíte především sama, proto je to divné a neprojde.
hodnocení

To jsem ani zaregistrovala, ze bych ho hodnotila casteji.
id

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]