Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s načítáním webu

Od: nonek® odpovědí: 16 změna:
Jak u vás? Začalo to včera odpoledne, večer... Web není dostupný... Hlavně při odesílání odpovědi...

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tyler
hodnocení

1x

Mám ten samý problém, od doby, kdy se tu začal pořádat "hon" na trolly. Takže jsem to přisuzoval nějakému dalšímu opatření proti nim. Každé jedno téma zde se mi takto pomalu načítá, nejdřív že prý stránka není dostupná a za pár vteřin se načte, jakoby se přesměrovávalo spojení někam. Nejdřív jsem myslel, že jde o nějakou IP track schovanou stránku na pozadí, co se tajně načte dříve než obsah, ale opravdu nevím, jak to ve skutečnosti je. Ale nejste sám. Při odpovědích k dotazům občas stránka zamrzne úplně a potom až s aktualizací teprve dojde k umístění odpovědi. Někdy i po třeba několika hodinách, kdy sem znovu zavítám.

hodnocení

0x
Nic takového jsem ši nevšimnul
hodnocení

Uvidíme, jak to bude dál..
hodnocení

Ono to tak trvá 5 -10s, pak to buď naskočí nebo musím přepnout v prohlížeči na jinou stránku...a zpět na poradnu..
Takto to vypadá
Tento web není dostupnýWebové stránky na adrese poradte.cz/... jsou možná dočasně nedostupné nebo mohly být přemístěny na novou webovou adresu.
ERR_FAILED
výtka
Upozornění od administrátora 27. 05. 2022 14:39:47
Jde o certifikát SSL? resp HTTPS?

hodnocení

0x

U mě je taky všechno v pořádku. Preventivně jsem restartoval webserver...

jm
20.06.22 18:50
hodnocení

0x
Toto?
Problém s načítáním webu
hodnocení

U mně stejné...od 27.5.2022 +- ; takže nejsem sám...
hodnocení

Ale prozatím, co vím, to dělá Chrome, Kiwi bez problémů... A v Chrome to dělají pouze stránky poradte.cz

Aha... takže to není u mne... Jaký provider? U mne ex-UPC.

hodnocení

hodnocení

0x
Dělá mi to už delší dobu na mobilu (Chrome). Na cca 1 až 2 vteřiny tam skočí ta hláška a pak se to načte.

hodnocení

0x
Zeptám se-dělá vám to pořád? Protože mě na mobilu ve Vivaldi jo, tak jestli mám hledat chybu u sebe nebo se to děje pořád více lidem.

hodnocení

U mě je to už bez problémů tak od poloviny července, u mě chyba nebyla, nic jsem u sebe neřešil a problém zmizel...

nonek - díky, zaměřím se na můj mobil.

hodnocení

0x
Občas mi to taky dělá na mobilu (Opera), bez ohledu na to, jestli jsem na nějaké wifi nebo na datech. Tak jedno načtení z dvaceti skončí takhle.

id
hodnocení

0x
Já už jsem na mobilu také bez problémů, díky za to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]