Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochrana pred nechtenym vlozenim do oblibenych

Od: joudic* odpovědí: 9 změna:
Prosim o ochranu pred nahodnym klikem na pridat dotaz do oblibenych na mobilu, jako je to u prepinani tmaveho motivu, kde byl jeste nedavno stejny problem. Nebo treba presunuti tlacitka nekam jinam od odkazu Odpovedet. Nevim jak ostatni, ale porad na mobilu vkladam otazky do oblibenych.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nikdy se mi to nestalo, ale taky jsem asi nikdy nepoužil to horní tlačítko "odpovědět", ale vždy používám "odpovědět na otázku", které je pod textem otázky a tam mi přijde i logičtější, než to lovit někde nahoře :)
joudic*
hodnocení

kdyz je hodne odpovedi a clovek chce jen pridat svou, tak rolovani dolu je daleko. Sam vlastne ani nevim, ktere pouzivam casteji, delam to bez premysleni, ale tech otazek, co jsem si "oblibil" uz bylo par desitek teda
Jaké rolování? Vždyť ten odkaz je hned pod otázkou. Takže přečtu otázku a hned pod ní můžu kliknout.
Jinak si ale myslím, že je fajn si před napsání odpovědi přečíst ty ostatní, třeba už tam dávno dobrá odpověď je a je zbytečné psát jo znovu ;)
Ochrana pred nechtenym vlozenim do oblibenych

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, problém trefit se na chtěné místo na obrazovce mobilu řeším zvětšením obsahu stránky za použití dvou prstu - a je to vyřešeno. Zdravím!

hodnocení

0x
Neklikat kam nemáš! Ovšem nejsi sám, co má hrubší prsty, nebo netrefí. Nezoufej!
Jedna z možností:
V mobilní verzi
Klikni dole na - moje Poraďte
Klikni na - oblíbené otázky
Vyber si a smaž...
Ochrana pred nechtenym vlozenim do oblibenych #2

adam7
hodnocení

0x
Co třeba jiný použít jiný prohlížeč?
Můžu se zeptat, jak jiný prohlížeč vyřeší rozmístění prvků na webové stránce? :-D
joudic*
hodnocení

miki, napr opera prvky vykresluje trosku jinak, a kdyz je kod malinko "spinavsi" nebo slozitejsi vnoreny tagy a spatne clearovany atd male kraviny v kodu, na ktere jsou nektere prohlizece citlivejsi na mobilu, rado se to prekryva kam nema, dela to jen Opera, takze trochu pravdu ma, ale v tomto pripade to s tim nema co do cineni, jen je to blizko na prave strane... to delaji tady na poradne jen ty dva vypisy pod otazkami, kde je naka muska ve vypisu a spatne se to stosuje v Opere.

Jde to vyresit podrzenim prstu na odkazu nekolikrat, a klikat az kdyz se v malem url pop up prohlizece zobrazi url, ktera opravdu odpovida odkazu, na ktery jsem tapnul.
S adminem bychom na to prisli asi hned, protoze se to deje vzdy az v druhe pulce vypisu a nejhur hlavne posledni zaznam nebo dva, ale kvuli jednoho okrajoveho prohlizece je to zbytec, kor kdyz je na to workaround, ktery jsem tu napsal pro kolegu, jehoz jmeno jsem zapomnel, ktery taky pouzival Operu, kdyby sel nahodou okolo.

No já zrovna Opwru používám jak na PC, tak na mobilu. Ten můj screenshot je právě z Opery.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]