Nejste přihlášen/a.
Protože mi pan administrátor otázku uzavřel a nejsem v ní schopen reagovat, touto cestou volím zpětnou vazbu.
Navrhuji panu Administrátorovi, aby v této době, která je poněkud vypjatá a lidově řečeno, brnká lidem na nervy, nedopustil skutečnost, že nutí odejít lidi s mozkem. Kdokoliv může být ve fázi, kdy ho tu všichni štvou, ale pokud nebude na poradně jistá vyváženost názorového spektra, budou z toho druhé novinky. A samozřejmě chápu, že je nyní mnohem více náročné takové prostředí udržet. Ono je dlouhodobě vidět, ne jen v posledních několika týdnech, že poradna je doopravdy spíše sociání fórum, že dotaz na specifické téma má kolem jednoho až pěti odpovědí, z nichž alespoň trochu relevantní jsou řekněme dva, ale dotaz na frekvenci soulože je v odpovědích na topu. Pokud je tento styl směřování poradny pro administrátora zajímavý, nezbývá uživatelům než se buď přizpůsobit nebo hledat alternativy, jiná možnost není, ovšem jak jsem uvedl, podle mého názoru snaha o pestřejší skladbu návštěvníků může být jedině ku prospěchu.
Já už dnes opravdu musím věnovat pozornost něčemu jinému a předpokládám, že téma bude zamčeno a odstraněno, až se případně vrátím, pokud se mi spraví ten pocit marnosti ze zdejšího prostředí, ale toto jsem ještě napsat chtěl.
Ne, opravdu tu nebudu držet lidi byť s mozkem u kterých hraje prim politika a mají potřebu tady dělat "nábor" pro svou věc nebo neustále prezentovat, že oni mají jiný názor, aby tím dmýchali ostatními. Není to k ničemu a poradně už vůbec ne.
Sociální forum ať je jinde, zde má být poradna!
Na sdílení příspěvků je možná vhodný FB, ne Poradte.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.