Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poslední návštěva na poradně 8.11.2021?

Od: nov odpovědí: 3 změna:

Kam se poděly dolga a etana? Obě tu byly naposledy 8.11.2021, má to nějakou souvislost?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

V ten den (8. 11. 2021) došlo bohužel ke ztrátě datumu poslední návštěvy u všech uživatelů. Nenapadlo mě, že to má širší souvislost a neobnovoval jsem je. Přišlo mi, že to není podstatné s tím ztrácet čas, protože se to používá jen k odstranění dlouho nepoužívaných registrací... proto je to nejzazší datum poslední návštěvy zde.

Mám za to, že jsme to tu už řešili... ale můžeme si to klidně připomenout :)

hodnocení

1x

Nevím sice, jak se delší nepřítomnost řeší, ale mohu napsat, že 8.11. 21 tady "byla naposledy" řada dalších rádců. Jen tak namátkou: Jerrymungo, Poiu, Simonatt, Liduš, Hankauk, IZ /Ivzez/, Ladinpraha a řada dalších. Nevím, proč je u nich u všech toto datum uvedeno, ale vím, že není zaručeně pravdivé. Už jen proto, že dva z výše uvedených rádců už, bohužel, nejsou delší dobu mezi námi živými a na poradně 8. 11. 21 být tedy už ani nemohli.

Nevím, z jakého důvodu tam admin dává tato nepravdivá data, ale ta data poslední návštěvy poradny berte s velkou rezervou. Nezakládají se totiž na pravdě. Jaga.

nov
hodnocení

Ok, děkuji za vysvětlení adminovi. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]