Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přál bych si toť na webu zvětšit písmo. Ctrl + kolečko je super, ale pak jsou zvětšené i jiné stránky, a to není hezké. Starší lidé jako já, nemají tak dobrý zrak, jako ti mladí, co tu moc nechodí. Děkuji
přesně, 120% je optimal Ycxvycxv já užívám například Firefox a velikost si změním klikem na menu (tři pomlčky pod sebou) vpravo nahoře pod zavřením stránky a též si aplikace pamatuje jednotlivé velikosti webů tak jak jsem je nastavil.
On je to asi způsob používání webu. Tipl bych, že tazatel používá jen jedno okno (záložku) a v něm zobrazuje různé weby. Takže řešení = poradna v jednom okně, zvětšit. Ostatní weby v další záložce. A byde to fungovat.
Google Addon Stylish umí upravit CSS styly webů, např. pak by jste modifikovali poradte... třeba * { font-size: 10pt; }
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.