Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krásného Valentýna přeji všem

Od: babkazov® odpovědí: 22 změna:

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

No teda, ty kytky bych brala. Kdo není na Valentýna zamilovaný, ať nezoufá:*haha*

Krásného Valentýna přeji všem #2

hodnocení

4x

Každý máme svůj názor, ale mně Valentýn připadá nějak trapný. Lásku a pozornosti bychom si měli prokazovat celý život /muži ženám i ženy mužům/ a ne jenom na povel, proto, že si někdo vzpomněl - 14. 2.

Pokud lidé mají zdravý a pěkný vztah, není třeba to dávat najevo právě /a jenom/ 14. 2. Připomíná mi to totalitu - kolem paneláku byl binec, pak na povel vyhlášena sobota jako AKCE Z, lidé se vyhrnuli s hrabičkami a za týden nato - zase ten samý binec.

Takže se mějte rádi celý měsíc, celý rok a vlastně celý život a nedělejte si starosti s nějakým Valentýnem. Jedna kytka na Valentýna žádné manželství nespasí. Dobrý vztah musí mít dlouhodobé a pevné základy. A Valentýn je jednou za rok nepostaví. Jaga.

Měli bychom se spíš věnovat našim českým tradicím, než šilhat jinam. Třeba můj otec /1925/ vzpomínal, jak vždycky v předvečer 6. 7. se dělala za vsí velká hranice, zpívalo se Hranice vzplála tam na břehu Rýna...Kdo nezná, ať se podívá na film Obecná škola. Tohle jsem nikdy nezažila a jistě jen málokdo z nás. A patří to přitom k našemu národu daleko víc, než nějací ty valentýni, halovíny, dědové Mrázové a santa Klausové.

Jago, vidím to úplně stejně. Nesnáším přebírání amerických tradic, když máme svých dost a bohužel zanikají.

nox®
boba: Tak zrovna Valentýn není americká tradice, pochází to snad někde z Anglie. Historie je plná převzatých zvyklostí z jiných zemí a národů.

nox

já to nezpytovala, odkud ten zvyk pochází, ale nelíbí se mi to.

Tak se za tu Ameriku omlouvám.

hodnocení

2x
Díky za upozornění že se to slaví. Kdyby náhodou byla žena uražená že jsem si toho nevsiml, budu alespoň vědět proč. Sice se to u nás nikdy neslavilo protože to je stejný import jako santaklauz.. Ale u ženských člověk nikdy neví.

hodnocení

2x

Dočetla jsem se v literárním kalendáři, že je 14.2. též Mezinárodní den darování knih, tak jsem se to snažila, asi marně :) rozšířit v práci. Pro ty, kteří neradi Valentýna

@albireo - pokud se to darování knih vztahuje i na vkladní knížky, určitě budete mít velký úspěch. Za to Vám ručím.*smich* Jaga.

Mně by stačilo, kdyby MNĚ darovali knihy, stačí i obyčejné, jsem skromná :)

radek123
Albireo ..pokud by jste nějaké knihy chtěla tak vám daruji
..dneska ještě někdo čte?skvělé..já také a to je mi 40..ale co přečtu posílám dál někdy i schválně nechávám ve vlaku..

liska5
hodnocení

2x

Babičko z OV, Ty prostě nezklameš! *smich*

*zdravi* A já Tobě a Vám všem připiju na štěstí v lásce *srdce*, i té psí :-D

hodnocení

nov
hodnocení

1x

Děkuji pěkně za takového "gratulanta" *smich*, Valentýna tedy neslavím, ale 14. mám narozeniny.

radek123
No fakt nádhera ,jelikož mám manželku a těch kyticek odemne moc nedostává...nechce .máme i tak doma květinářství..tak aspoň na Valentýna nějaká malá je ,anebo maličkost tak je milé když v popřeje taky někdo neznámí..i když dle fota jde spíš o černý humor..ale aspoň jak píše nov...když má ty narozeniny...vše nejlepší...a zdravíčko☺☺☺
hodnocení

Nov, krásné narozeniny přeji z celého srdce

Krásného Valentýna přeji všem #3
nov

Radek123 a babkazov mnohokrát děkuji za přání, je to od Vás milé, potěšili jste mě ! *zdravi**slunce*

radek123
Rado se stalo,když mohu udelat radost..maličkost..až bude chtít někdo rozveselit stačí napsat ...když už máme málo těch milých slov vyslovených tak aspoň ty psané potěší .. No

hodnocení

1x

To je nějaký výjimečný den? :-D

sirokko

Asi jo. Protože jinak nechápu, proč na něm ženský lpějí i po víc než desetiletém manželství, když je to "svátek zamilovaných". Já jsem taky byl zamilovanej a jediná svatyně, která mě zajímala, byla ta mezi dámskýma nohama.

hodnocení

Ale no tak, chlapi! jako byste se styděli za hezké slovo! Kdo s kým a kdy hraje, to si pamatujete. Ale jednu pusu a pohlazení navíc, vám příjde jako obrovský nesmysl a námaha. *alene* *mir*

jarin*
Ale ano, ovšem projevy náklonnosti a lásky by měli být spontánní. Kdo toho není schopen, škoda, ale vynucované, byť psychickou manipulací a nátlakem, jako je tento svátek, je vysoce trapné. Ale jinak krásné a slunečné dny všem!
radek123
Babkazov.ja se snažím jak debil..chlap v domacnosti ,pusa lichotky.doma jak ze škatulky a ...skutek útěk..že by se loni nikomu nechtělo?..asi všeho moc škodí...aspoň Na toho Valentýna dostanu čokoláduještě že ji miluju .i tu manželku..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]