Nejste přihlášen/a.
Pane či paní Zaseja-používwejte trochu hlavu když cituji zakladatele vlákna, tak reakce vyť pod Vaším příspěvkem nebyla na Vás!A doporučím zaregiostrovat se aby se Vám nemuselo takhle veřejně psát to co není pro každého ale jen a pouze pro Vás!Pokud se stydíte se registrovat, tak zde raději ani nepříspívejte !
Vybírám ze slovníku diskutéra zaseja:
Kdybys měl IQ aspoň 50..., takový střevo..., jaký je debil..., dostaneš po tlamě...
A teď zase já vyberu ze slovníku tazatele orion:
nebezpečná hovada
blb
chodec idiot
IQ řidičů
zastaví blb
blb ukáže
blb z křižovatky
tomu blbovi
myslím orione, že zrovna ty mě nemáš co vyčítat
A teď pro diesla
pamatuju si, že si na začátku té odpovědi měl napsáno zaseja, pokud jsem se špatně kouknul, tak promiň.
Registrovaný jsem tu byl dávno před tebou, pak mi začal vadit systém bodování a proto sem lezu už jenom jako neregistrovaný, ale pořád pod stejnou přezdívkou a to je už od roku 2018, nechci body a s registrací to bez nich nejde.
A teď i vidíš, jak se chovají někteří rádci, i když to není určené pro ně, tak do toho stejně musí žvanit.
Máš krátkou paměť a nechápeš asi čtený text! Když jsem tam citoval p.Oriona, tak sje s tím určitě myslel p.Zaseja!
A jen tak mimo soutěž -já jsem tu registrován ne od 2018 ale od 2011 nebo 2010? nevím už přesně ale to je jedno ! Víc nemá co k tomu dodat-tak se ze svých chyb snaž poučit. Pěkný den!
To na citaci oriona nevypadalo, proto jsem tak zareagoval
A jen tak mimo soutěž, ty jseš tady registrovaný teprve 10 let
Co se týká chyb, tak by stačilo, aby sis po sobě četl texty a pak teprve piš něco o chybách
A ještě k tý tvojí reakci na oriona, bylo to hned pod mojí reakcí a jelikož si neuvedl na koho to reaguješ, tak jsem to vzal jako že je to na mě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.