Nejste přihlášen/a.
Zdá se, že je něco shnilého ve státě dánskem. Rozumím nastavení různých pravidel a ochran co se týče bezpečnosti a funkce stránek, potíže s kopírováním, vkládáním textu, nemožnost použít české uvozovky atp., ale mám zkušenost, že je zde takový nešvar mazat příspěvky, které se zrovna nehodí, blokovat ohodnocení odpovědi, která se zrovna nehodí být ohodnocena a jiné. Chci aby se to vědělo. Skutečnost, že tyto stránky neodpovídají realitě a tak, jak vypadají je fikce by měla být uveden v pravidlech. Z mého pohledu je to reality show s herci a scénářem.

A tak zase Hejkale, není korektní to stavět tak, že projekt Poradny je vyloženě charita, při které si majitel odtrhuje od úst, že jo...
Pořád mi tady někdo nabízí elektřinu.![]()
Ano, cenzura je tu velká. Hlavně @milancukrar maže příspěvky, které se mu nelíbí, přitom k tématu.

Lidi. Taky jsem měl pár příspěvků své nevymáchané huby smazáno třeba Milanem. Ale... jsou to admini, mají ta práva a tak to prostě respektuji. Může se mi to nelíbit, můžu s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno. A jsem rád, že tomu tak je.
Takže tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.