Nejste přihlášen/a.
Zdá se, že je něco shnilého ve státě dánskem. Rozumím nastavení různých pravidel a ochran co se týče bezpečnosti a funkce stránek, potíže s kopírováním, vkládáním textu, nemožnost použít české uvozovky atp., ale mám zkušenost, že je zde takový nešvar mazat příspěvky, které se zrovna nehodí, blokovat ohodnocení odpovědi, která se zrovna nehodí být ohodnocena a jiné. Chci aby se to vědělo. Skutečnost, že tyto stránky neodpovídají realitě a tak, jak vypadají je fikce by měla být uveden v pravidlech. Z mého pohledu je to reality show s herci a scénářem.
A tak zase Hejkale, není korektní to stavět tak, že projekt Poradny je vyloženě charita, při které si majitel odtrhuje od úst, že jo...
Pořád mi tady někdo nabízí elektřinu.
Ano, cenzura je tu velká. Hlavně @milancukrar maže příspěvky, které se mu nelíbí, přitom k tématu.
Lidi. Taky jsem měl pár příspěvků své nevymáchané huby smazáno třeba Milanem. Ale... jsou to admini, mají ta práva a tak to prostě respektuji. Může se mi to nelíbit, můžu s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno. A jsem rád, že tomu tak je.
Takže tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.