Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cenzura na Poradte?!

Od: nsfw odpovědí: 18 změna:

Zdá se, že je něco shnilého ve státě dánskem. Rozumím nastavení různých pravidel a ochran co se týče bezpečnosti a funkce stránek, potíže s kopírováním, vkládáním textu, nemožnost použít české uvozovky atp., ale mám zkušenost, že je zde takový nešvar mazat příspěvky, které se zrovna nehodí, blokovat ohodnocení odpovědi, která se zrovna nehodí být ohodnocena a jiné. Chci aby se to vědělo. Skutečnost, že tyto stránky neodpovídají realitě a tak, jak vypadají je fikce by měla být uveden v pravidlech. Z mého pohledu je to reality show s herci a scénářem.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
Anonym nám bude kázat?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Píše někdo kdo se snaží ukrýt? Promiň, ale pokud mám nějaký názor tak si za ním stojím veřejně. Pro mě jsi v tuto chvíli jen prudič bez historie a těch tu pamatuji dost.
Chci vidět alespoň jeden případ kde je zablokováné hodnocení u konkrétní odpovědi.
A ohledně mazání a skrývání. Mohu potvrdit, že tam kde se pohybuji nejde o odpovědi, které se nehodí názorově, ale o různé napadání a nadávky.
sirokko

Sysle, mažou se i příspěvky, které jsou názorově nevhodné. Ale jak jsem již psal, je to tak v pořádku. Pokud zde někdo nechce být, tak nemusí.

id
hodnocení

8x

Nikdo nikomu nebrání si takovou reality show zřídit. My všichni jsme zde jen na návštěvě u majitele.

hodnocení

6x
Tato poradna je soukromá!
Založil ji, platí za její provoz, a také za ní zodpovídá její majitel, admin. Ten si vybral za pomocníky na základě určitých zkušeností lidi, kterým důvěřuje.
Pokud máte vůči syslům nějaké námitky, řešte je přímo s adminem! A konkrétně uveďte problém. Nebo použijte vnitřní poštu a vysvětlete si to mezi sebou.
Pravidla jsou daná! A pokud je v příspěvku něco, co pravidlům odporuje, hlavně vulgarizmy, urážky, napadání rádců, tazatelů, kohokoliv, bez ohledu na to, že je ten příspěvek k věci, skryju ho, aby ho mohl vyhodnotit admin.
Ten buď příspěvek nechá skrytý, nebo ho smaže. Nebo dá za pravdu pisateli, příspěvek odkryje, a případně v něm vymaže jen nevhodné části.
Samozřejmě nevhodný zásah projedná se syslem.
.
Není vhodné nazývat člověka chytřejším nebo hloupějším, beranem, kašparem, hodnotit jeho myšlenkové pochody a stav inteligence. Vyjadřovat se třeba přímo a pokud možno jen k podstatě problému, případný nesouhlas vyjádřit konkrétně, a oddůvodnit, proč s příspěvkem, tvrzením nesouhlasíte.
Pozastavil jsem se nad příspěvkem : Prostě jsou tu nějaká pravidla a měly by zde být i ty bláboly a nesmysly...
Souhlasím s pravidly! Právě Z1 vkládání blábolů a nesmyslů vysloveně zakazuje.
Tato poradna už je hodně dlouho na světě, a právě dobrá, roky vyzkoušená a upravovaná pravidla ji udržují nezaplevelenou, na vysoké úrovni.
sirokko

A tak zase Hejkale, není korektní to stavět tak, že projekt Poradny je vyloženě charita, při které si majitel odtrhuje od úst, že jo...

Pořád mi tady někdo nabízí elektřinu.*smich*

joudic*
hodnocení

4x

no nikdo me nemuze narknout, ze si prilis beru servitky, a sporadicky mi to smazou (ikdyz byvalo dobrym zvykem najit v inboxu duvod smazani, coz se prestalo dit) a jsem tu, nikdo me neperzekuuje a necitim se potlacovan, takze co je vas problem, hm :)

milanb
hodnocení

3x
Máte jistotu, ze jste neporušil nějaké pravidlo poradny?
Cenzura je něco jiného, prosím dovzdelejte se.

syntabletky
hodnocení

0x

Ano, cenzura je tu velká. Hlavně @milancukrar maže příspěvky, které se mu nelíbí, přitom k tématu.

nick1523
Ano mohu potvrdit že milancukrar si velmi rád vymýšlí vlastní pravidla ohledně této poradny a jiný názor než jeho je nepřístupný no kdo ví asi komplex z dětství *smich* *smich2* očekávám skvělou Milanovu reakci že mi to smaže ale ať stejně je v životě asi velmi zhrzený člověk co se rád s každým i kvůli doslova ničemu se chce hádat *palec*
Ja si toho taky vsiml .milan a kapka to je tady mistni dvojka mazacu a uzaviracu. Mozna v nich zije prezitek z doby minule.
Rozhodne si nemyslim, ze je v poradku mazat prispevky z duvodu, ze se mi nelibi nebo s nima nesouhlasim. Notabene ve volne diskuzi. Mel by si s nima udelat admin poradek. Ano, je potreba dodrzovat nejake pravidla, ale toto uz je do oci bijici zneuzivani svoji funkce ve prospech svych idei a to je proste spatne.
výtka
Upozornění od administrátora 25. 12. 2021 08:54:51
Mazat může jen admin. Sys jen skrýt. Můžete si jít urážet jinam. Zde být opravdu nemusíte. Není to povinné.
sirokko

Lidi. Taky jsem měl pár příspěvků své nevymáchané huby smazáno třeba Milanem. Ale... jsou to admini, mají ta práva a tak to prostě respektuji. Může se mi to nelíbit, můžu s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno. A jsem rád, že tomu tak je.

Takže tak.

nick6377
sirokko: ale já vím že každý si může založit svou vlastní stránku a mít tak blog/diskuzi/poradnu ale proč? to už raději skupina na fb kterých je tam XXX ale o to nejde přece jde o to že Milan i kapka by přece OBA měli dodržovat pravidla této poradny a ne si vybírat co jim je a není po chuti to už se tento manýr dostává všude od policie/úředníků až i po tyto "adminy" kteří díky nálepce admin (nebo díky odznaku i když pravomoc naštěstí nemají téměř žádnou a narozdíl od policistů v jiných zemích nejen "jůesej" tady jsou kašpaři) mají nos malinko nahoru že prostě jsou tu drzí/mladí/staří/děti/chytří/hloupí a že když kdokoliv tu může napsat jakýkoliv blábol tak si oni asi myslí že můžou co chtějí a pravidla mají... Prostě jsou tu nějaká pravidla a měly by zde být i ty bláboly a nesmysly (pokud někdo někoho neuráží) ať si každý udělá svůj názor
tabletka*
Tohle urcite neni muj syn, ten je v pohode
sirokko

nick: Jestli jsi nepochopil, že si každý může se svým webovým projektem dělat co chce, tak ti zbývá jediné. Jít odtud do pr*dele. Chápeš?

max*
hodnocení

0x
Ale tak pan Cukrar je zajiste starsi clovek, nekdy sice krapet trosku "tvrdosijne" stoji za svym nazorem, ale dosud mi nejspis nic nesmazal. Rozhodne ma pravo vyjadrit svuj nesouhlas, jde o poradnu a castecne diskuzi na ruzna, casto neobvykla temata. Rozhodne neni jednoduche to ukocirovat, bo tisic lidi, to tisic nazoru.
Mi smazala dvakrat jen Kapkanadeje nejaky prispevek, poprve jsem ji vyjadril nejaky nesouhlas, prispevek byl slusny.
Podruhe to bylo sice v ramci nejakeho sporu s jednim provokaterem, akorat jsem chtel pripsat, ze jde blokovat nevhodny obsah detem na routeru, ale to uz byla diskuse uzavrena. Proste dotaz znel, zda to jde blokovat v mobilu, to nejde dost uspesne a na to moje odpoved smerovala.
Daleko lepsi je na routeru, zel diskuse byla uzavrena bez moznosti lepsiho vysvetleni, nebyl jsem si zcela jist tim mobilem, proto jsem si to overoval.
nick42456
Já co nejvíce nepobírám je proč to hned mazat a uzavírat buď se to tomu člověku pokusím vysvětlit normálně a rozumně jelikož každý může špatný den no a buď je ten člověk chytřejší akorát zaneprázdněný a nebo hloupý akorát prostě beran ale ne že Milan si bude vymýšlet co ON chce nebo ne ,prostě svoboda slova je pro všechny i na internetu a kdyby žádný internet nebyl nebylo by dnes spousta odborníků/trenérů/poradců/koučů a různé HROMADY reklamního odpadu. Kdo dnes čte knihy? Asi někteří ano ale většinou akorát ebooky,audio knihy nebo kvůli maturity a jinak ne a nikdo by nikoho nestrašil s tím kolik lidí kde umřelo a každý druhý by nebyl expert na složení vakcíny a většina by si ji nechala píchnout.

kadylo
hodnocení

0x

Vážení,

chcete vidět, jak vypadá zcela necenzurovaná diskuse?

Podivejte se na ni na neviditelnémpsu.lidovly.cz.

Spadne vám dolní čelist.

Je to ale SVOBODA.

inspa*
Asi že toto není diskuze ale poradna. Což opakovaně někteří pologramoti nejsou schopní pochopit.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]