Strejci, je to krááásný obrázek, působící jako Pavlovův zvonek, ale tiše a nenápadně se zeptám. Neprošvihli jsme něco? Nezapomněli jsme na něčí výročí?
doplněno 10.06.14 09:40:
Ahááá! Admine, přeji zdraví, kousek štěstíčka a hoooodně energie. babka
Dobrý den, tak, nejdříve se připojuji ke gratulantům a přeji hezkou oslavu zrození. Hledám to vylepšení a něco bych snad měl. Ale, možná to tam bylo vždy. No, myslím, že dříve nebyl ten počet stránek na hlavní stránce očíslován, resp. nebylo pod tím uvedeno, že je to např. strana 1 z 20. A nebylo to snad ani v Moje otázky. Ale, asi jsem to netrefil, zvláště, je-li to vylepšení pouze drobné.
Zdravím!
doplněno 10.06.14 19:58:
admin - tak vidíte. Zase jsem měl pravdu - netrefil jsem to .
Ahoj. To je náhoda. Zabloudil jsem sem úplně náhodou a tady se slaví. Tak hlavně hodně toho zdravíčka. To je to nejdůležitější. To ostatní si poradíme. Že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.