Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na zdraví, šéfe!

Od: strejc® odpovědí: 15 změna:
15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Strejci, je to krááásný obrázek, působící jako Pavlovův zvonek, ale tiše a nenápadně se zeptám. Neprošvihli jsme něco? Nezapomněli jsme na něčí výročí? *sok*

doplněno 10.06.14 09:40:

Ahááá! :-D Admine, přeji zdraví, kousek štěstíčka a hoooodně energie. babka

hodnocení

0x

děkuji, děkuji, děkuji *king*

jestli se sluší whisky, tak beru trochu jinou... :)

Na zdraví, šéfe! #2

hodnocení

0x

Vše nej ... a ať se Ti daří...*pivo* ...*pusa*

cobrak*
hodnocení

0x

Ach tááák :-D Tak admine, hodně zdraví! ;)

sebod*

I já se přidávám s přáním a poděkováním za poradnu... Sebodka

hodnocení

0x

díky :) na mou počest jsem přidal malinké vylepšení něčeho... můžete zkusit hledat. Hodně štěstí :)

doplněno 10.06.14 19:29:

*smich*

ladinpraha*

Ježíšmarjá ... vylepšení ... *zed* No, pohledáme, uvidíme ... :-D

Všechno nej ...

Na zdraví, šéfe! #3

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak, nejdříve se připojuji ke gratulantům a přeji hezkou oslavu zrození. Hledám to vylepšení a něco bych snad měl. Ale, možná to tam bylo vždy. No, myslím, že dříve nebyl ten počet stránek na hlavní stránce očíslován, resp. nebylo pod tím uvedeno, že je to např. strana 1 z 20. A nebylo to snad ani v Moje otázky. Ale, asi jsem to netrefil, zvláště, je-li to vylepšení pouze drobné.

Zdravím!

doplněno 10.06.14 19:58:

admin - tak vidíte. Zase jsem měl pravdu - netrefil jsem to .

čísla tam jsou od začátku... ono to vylepšení většinu trkne jen jednou v týdnu, tak na sebe nespěchejte :-D

lidus*
hodnocení

0x

Dodatečně blahopřeji, narodil jste se 10.6?, já také, jen ten rok bude jiný.

tak všechno nejlepší! *palec*

Liduš, opožděně vám přeji zdraví, zdraví, zdraví. Všechno se dá nějak zčochtat, ale bez zdraví nejde vůbec nic.

lidus*

Díky, docela bych ráda věděla kolik lidí se ve stejný den narodilo. Tchán se narodil také 10.6, můj spolužák se ZŠ rovněž a ten byl i stejný ročník.

Liduš, i já Vám přeji vše nej..*pivo*

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. To je náhoda. Zabloudil jsem sem úplně náhodou a tady se slaví. Tak hlavně hodně toho zdravíčka. To je to nejdůležitější. To ostatní si poradíme. Že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]