Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmazanie príspevku odkazu k ockovaniu

Od: jajko odpovědí: 26 změna:
Prečo ste zmazali odkaz na debatu lekárov k očkovaniu? Veď to sú top lekári, odborníci, majú najvyššie právo sa vyjadriť k očkovaniu.
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
Další naprosto zbytečná diskuze..

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

No a s čím ti lékaři potřebovali poradit?

Tohle je poradna, nikoliv diskuzní klub... *zmateny*

hodnocení

5x

No nejspíš to bude proto, že se to tady jmenuje "Poraďte", nikoliv "Diskutujte".

doplněno 12.12.21 10:01:

Ještě dodám, že jsem rád, že zdejší adminin a syslové udržují poradnu na takové úrovni, na jaké je. A nic na tom nemění ani fakt, že někdo z pověřených můj případný nevhodný příspěvek smaže, když mi to taky občas trochu ujede mimo pravidla.

inspa*

@magdon - přesně tak, chtěl jsem napsat totéž. Nechápu tyhle bojovníky proti očkování, že ty své žvásty mermomocí chtějí cpát i na server jasně označený "poradte" a "diskutovat". Já jim o to nestojím, ať si jdou žvanit ty své bláboly někam na facebook či do diskuzí. Nezajímají mě a nechci to číst.

Magdone, děkuji za uznání. Mnozí si ani neuvědomí, že napíšou sprosté slova a ani to neví.

zaseja

inspa, ale zase musíš uznat, že je to zábava, když čtu, jaké hovadiny jsou schopni vyplodit a ještě tomu i věřit

nox®
hodnocení

3x
Diskuze je v dnešní době nepřijatelná. Kdo nesouhlasí, má nálepku.

Noxi, s Vámi nikdo nechce diskutovat?

nox®
Diskuzi odbornou, pane Cukrář. Ale i tu zdejší. Debata většinou končí urážkami nebo dehonestací, jako odmítač, antivaxer, vy osobně rád neodpovídáte na těžko argumentovatelné debaty a lidi rovnou označíte za lháře.
DEBATA SE NEPŘIPOUŠTÍ ... DISKUZE JE V DNEŠNÍ DOBĚ NEPŘIJATELNÁ ...
V DISKUZI na téma okolo COVIDU 19 je momentálně 16 založených vláken, ve kterých jsem napočítal 585 příspěvků. A to jen na těch posledních třech stranách.
Že by tu někdo byl proti diskuzi?
Připadá mi, že k příspěvkům, většinou končícím urážkami nebo dehonestací, napadáním, právě v čase 21:03 přibyl další.

noxi, na zdejší poradně nemůžete očekávát odbornou diskuzi, pouze jen o názoru poradců. I v odborné veřejnosti se odborníci neshodnou.

Přesto spolu můžou vést dialog. Ale když někdo napíše o jedech, genocidě, atd., nemám zájem s takovým člověkem komunikovat.

Diskuze je v dnešní době nepřijatelná.

Lež jako věž. Účel světí prostředky.

hodnocení

3x

To vám takhle přijde atomový fyzik do mateřské školky a hrozně se diví že s ním nikdo nechce vést odbornou diskusi*smich*

tomaso
Neni to spis naopak?
To vám takhle přijde absolvent vysoké školy života do ústavu jaderné fyziky a hrozně se diví,že tam s ním nechtějí řešit jeho teorie...

I takhle se to dá říct;)

bz*
hodnocení

1x

TADY TO JE SAMEJ COVID¨HISTERIK. Debata se nepřipouští.

Pro lidi nad 65 let je to ale DŮLEŽITÉ, aby se maximálně CHRÁNILI.

-----------------------------------------------------------------------------------

Lékaři, laboratoře, nemocnice, lékárny, vláda = BYZNYS

Já jsem si ZAPLATIL TEST a jsem ZDRAVÝ.

-----------------------------------------------------------------------------------

hurá ... hurá ... hurá ... ale bál jsem se - vánoce v lockdownu.

I přes vzniklou paniku v New Jersey v roce 1976 v období prasečí chřipky, celosvětový strach v roce 1977 v období ruské chřipky a též v Asii v roce 1997 při řádění ptačí chřipky nebyly od roku 1969 zaznamenány velké epidemie s vysokou mírou smrtnosti

...zapomněl jste..TABÁK-BYZNYS, vlastně ne ten není zdraví škodlivý...

vilik*
hodnocení

0x
K tématu mám poznatek, plynoucí z mimoděk poslouchané taky diskuse, jdoucí v televizi, když jsem byl líný ji vypnout. Paní Jílková tam měla nějaké odborné hosty, a výběr byl opravdu hodně pečlivý, protože to bylo panoptikum možná studovaných jedinců, ale mentálně působili být poněkud mimo.
Zvláště nějaký pan Hrabáně nebo s podobným příjmením.
Zapomněl jsem uvést, že pouze na straně neočkujících se, na druhé straně byly osoby, které budily dojem příčetnosti a smyslu pro logiku.
A přesně tak na mě působí i zdejší časté diskuse. Už jsem z nich poněkud unavený, zmáhá mě číst stále stejné opakující se nesmysly, v kterých se jen občas objeví střípek, který by stál za úvahu, ale kvůli své ojedinělosti zákonitě zapadne.
Váš příspěvek jsem zde nezaznamenal, ale na základě výše uvedeného nelituji, že zde není, protože už bych se rád bavil o něčem jiném, klidně o antenatálních fázích vývoje u živočišného druhu hippocampus, protože mi to přijde smysluplnější.
Vy mate patent na rozum?

Honzo,

Vy mate patent na rozum?

To nemá nikdo.

Milane no právě. A neockovani u jilkove vcetne teto poradny dostali nalepku. Jedine ockovani jsou top, rozumni, logicti. Nezbyva leda se zasmat celemu tomu pohrdavemu prispevku. Oci to nechcou cist, ale ruce pisou o 106. Neni neco v neporadku?

Jedni věří, a je jich většina, že očkování je to nejlepší, a ti druzí tomu něvěří.

Co je lepší diesel, nebo benzin.

A treti neveri svym ocim, co se tu deje :-D. Ja jsem treba zvedav, jestli vsichni ti, co se ockovali dvema davkami se dostavi i na treti kolo, pripadne ctvrte. Pak se ukaze, jak je vira pevna :)

To Vám sdělím určitě, že všichni se nedostaví. Páč mnoho jich již zemřelo. Ale vím z okolí mého života, že většína, tedy všichni, až na jednoho mého synka jdou na třetí očkování,. jen co jim uteče lhůta.

Když někdo byl dvakrát dobrovolně očkován, proč by nešel potřetí?

72mona
hodnocení

0x
Ale zase je hezké, jak si tu všichni svorně můžeme "poplakat na rameni" *cteni* M.
12.12.21 16:16

*plac*:-D

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys milancukrar 12. 12. 2021 16:35:03
amper, kvůli jednomu slovu to musím skrýt, ale soulasím s Vámi.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]