Nejste přihlášen/a.

5x
No nejspíš to bude proto, že se to tady jmenuje "Poraďte", nikoliv "Diskutujte".
doplněno 12.12.21 10:01:
Ještě dodám, že jsem rád, že zdejší adminin a syslové udržují poradnu na takové úrovni, na jaké je. A nic na tom nemění ani fakt, že někdo z pověřených můj případný nevhodný příspěvek smaže, když mi to taky občas trochu ujede mimo pravidla.
@magdon - přesně tak, chtěl jsem napsat totéž. Nechápu tyhle bojovníky proti očkování, že ty své žvásty mermomocí chtějí cpát i na server jasně označený "poradte" a "diskutovat". Já jim o to nestojím, ať si jdou žvanit ty své bláboly někam na facebook či do diskuzí. Nezajímají mě a nechci to číst.
V DISKUZI na téma okolo COVIDU 19 je momentálně 16 založených vláken, ve kterých jsem napočítal 585 příspěvků. A to jen na těch posledních třech stranách.
Že by tu někdo byl proti diskuzi?
Připadá mi, že k příspěvkům, většinou končícím urážkami nebo dehonestací, napadáním, právě v čase 21:03 přibyl další.
1x
TADY TO JE SAMEJ COVID¨HISTERIK. Debata se nepřipouští.
Pro lidi nad 65 let je to ale DŮLEŽITÉ, aby se maximálně CHRÁNILI.
-----------------------------------------------------------------------------------
Lékaři, laboratoře, nemocnice, lékárny, vláda = BYZNYS
Já jsem si ZAPLATIL TEST a jsem ZDRAVÝ.
-----------------------------------------------------------------------------------
hurá ... hurá ... hurá ... ale bál jsem se - vánoce v lockdownu.
I přes vzniklou paniku v New Jersey v roce 1976 v období prasečí chřipky, celosvětový strach v roce 1977 v období ruské chřipky a též v Asii v roce 1997 při řádění ptačí chřipky nebyly od roku 1969 zaznamenány velké epidemie s vysokou mírou smrtnosti
0x
Zvláště nějaký pan Hrabáně nebo s podobným příjmením.
Zapomněl jsem uvést, že pouze na straně neočkujících se, na druhé straně byly osoby, které budily dojem příčetnosti a smyslu pro logiku.
A přesně tak na mě působí i zdejší časté diskuse. Už jsem z nich poněkud unavený, zmáhá mě číst stále stejné opakující se nesmysly, v kterých se jen občas objeví střípek, který by stál za úvahu, ale kvůli své ojedinělosti zákonitě zapadne.
Váš příspěvek jsem zde nezaznamenal, ale na základě výše uvedeného nelituji, že zde není, protože už bych se rád bavil o něčem jiném, klidně o antenatálních fázích vývoje u živočišného druhu hippocampus, protože mi to přijde smysluplnější.
Jedni věří, a je jich většina, že očkování je to nejlepší, a ti druzí tomu něvěří.
Co je lepší diesel, nebo benzin.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.