Nejste přihlášen/a.
No nejspíš to bude proto, že se to tady jmenuje "Poraďte", nikoliv "Diskutujte".
Ještě dodám, že jsem rád, že zdejší adminin a syslové udržují poradnu na takové úrovni, na jaké je. A nic na tom nemění ani fakt, že někdo z pověřených můj případný nevhodný příspěvek smaže, když mi to taky občas trochu ujede mimo pravidla.
@magdon - přesně tak, chtěl jsem napsat totéž. Nechápu tyhle bojovníky proti očkování, že ty své žvásty mermomocí chtějí cpát i na server jasně označený "poradte" a "diskutovat". Já jim o to nestojím, ať si jdou žvanit ty své bláboly někam na facebook či do diskuzí. Nezajímají mě a nechci to číst.
TADY TO JE SAMEJ COVID¨HISTERIK. Debata se nepřipouští.
Pro lidi nad 65 let je to ale DŮLEŽITÉ, aby se maximálně CHRÁNILI.
-----------------------------------------------------------------------------------
Lékaři, laboratoře, nemocnice, lékárny, vláda = BYZNYS
Já jsem si ZAPLATIL TEST a jsem ZDRAVÝ.
-----------------------------------------------------------------------------------
hurá ... hurá ... hurá ... ale bál jsem se - vánoce v lockdownu.
I přes vzniklou paniku v New Jersey v roce 1976 v období prasečí chřipky, celosvětový strach v roce 1977 v období ruské chřipky a též v Asii v roce 1997 při řádění ptačí chřipky nebyly od roku 1969 zaznamenány velké epidemie s vysokou mírou smrtnosti
Jedni věří, a je jich většina, že očkování je to nejlepší, a ti druzí tomu něvěří.
Co je lepší diesel, nebo benzin.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.