Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, má někdo odpověď na moji otázku? poslední dobou každej příspěvek kterej vložím (i odpovědi k již existujícím tématům) čeká na schválení od některýho z moderátorů fóra. to je nějaká novinka pro všechny nebo jsem na nějakým blacklistu? ![]()
Zdravím. Neplatí to pro všechny. Jen pro ty zlobivé...![]()
No tak vidíte! Tak zlobivý zase tedy nejste...![]()
hm, by mě tedy zajímalo čím jsem se provinil
ale čekat 14 hodin na to jestli mi někdo milostivě schválí příspěvek se mi tedy nelíbí a nebaví mě to ![]()
netuším kde je chyba přesně, zkusím to vypozorovat. to se nestalo jen jednou, za poslední cca 2 týdny jsem psal 4 komentáře, všechny z mobilu a všechny čekaly na schválení. jeden dokonce od včerejšího večera se ještě neobjevil, pokud se dobře dívám ![]()
dík za radu chytrolíne, to mě oprvdu nenapadlo, ještě že se tu vyskutují takoví dobrodinci jako ty ![]()

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.