Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, má někdo odpověď na moji otázku? poslední dobou každej příspěvek kterej vložím (i odpovědi k již existujícím tématům) čeká na schválení od některýho z moderátorů fóra. to je nějaká novinka pro všechny nebo jsem na nějakým blacklistu?
Zdravím. Neplatí to pro všechny. Jen pro ty zlobivé...
No tak vidíte! Tak zlobivý zase tedy nejste...
hm, by mě tedy zajímalo čím jsem se provinil ale čekat 14 hodin na to jestli mi někdo milostivě schválí příspěvek se mi tedy nelíbí a nebaví mě to
netuším kde je chyba přesně, zkusím to vypozorovat. to se nestalo jen jednou, za poslední cca 2 týdny jsem psal 4 komentáře, všechny z mobilu a všechny čekaly na schválení. jeden dokonce od včerejšího večera se ještě neobjevil, pokud se dobře dívám
dík za radu chytrolíne, to mě oprvdu nenapadlo, ještě že se tu vyskutují takoví dobrodinci jako ty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.