Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč čeká každý příspěvěk na schválení?

Od: au1 odpovědí: 12 změna:

Zdravím všechny, má někdo odpověď na moji otázku? poslední dobou každej příspěvek kterej vložím (i odpovědi k již existujícím tématům) čeká na schválení od některýho z moderátorů fóra. to je nějaká novinka pro všechny nebo jsem na nějakým blacklistu? *smich*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

asi blacklist a nebo reaguješ na prachstará témata :)

au1
hodnocení

na nový, takže blacklist *hi*

hodnocení

2x

Zdravím. Neplatí to pro všechny. Jen pro ty zlobivé...*smich*

doplněno 04.12.21 11:55:

No tak vidíte! Tak zlobivý zase tedy nejste...:-D

au1
hodnocení

hm, by mě tedy zajímalo čím jsem se provinil *smich* ale čekat 14 hodin na to jestli mi někdo milostivě schválí příspěvek se mi tedy nelíbí a nebaví mě to *bzum*

Jsem tu po delším čase, s novou registrací (bohužel) a také čekám na schválení.
Hold život
výtka
Upozornění od administrátora 20. 12. 2021 08:58:50
asi nějaký omyl, nečekal jste... při blokování by nešla ani registrace

au1
hodnocení

koukám že je problém možná jen přes Android, na PC to švihá hned *smich*

Takže chba je kde, u poradny, nebo u poče?

amion

Takže to bude IP mobilu. Takže jsi něco špatného napsal z mobilu.

au1
hodnocení

netuším kde je chyba přesně, zkusím to vypozorovat. to se nestalo jen jednou, za poslední cca 2 týdny jsem psal 4 komentáře, všechny z mobilu a všechny čekaly na schválení. jeden dokonce od včerejšího večera se ještě neobjevil, pokud se dobře dívám *smich*

au1
hodnocení

tak jo, je nějakej problém v mobilu na Androidu, zkoušel jsem sem vložit testovací komentář, a čeká na schválení. co s tím?

Proč čeká každý příspěvěk na schválení?

Když je to "tak důležité", tak piš na PC.

au1
hodnocení

dík za radu chytrolíne, to mě oprvdu nenapadlo, ještě že se tu vyskutují takoví dobrodinci jako ty *smich*

výtka
Upozornění od sys hejkal 27. 12. 2021 06:55:01
Za porušování pravidel se občas někdo na blacklist může dostat...
Byly opravdu nutné výrazy chytrolín a dobrodinci? Osvěž si prosím pravidlo Z2!
.
Problém zřejmě byl na tvé straně. Za dva týdny tvoje 4 příspěvky...
Je logické, že by se za ty dva týdny k případnému "problému" ze strany poradny nikdo další neozval?!
Dvakrát měř...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]