Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skočit na nejnovější odpověď - proč?

Od: ben® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, již delší dobu se snažím vysledovat závislost nebo snad problém, že se u některých otázek zobrazuje možnost odkliknout "Skočit na nejnovější odpověď" a u jiných otázek tato možnost není. Je to podle počtu odpovědí v tématu? Nebo je jiný důvod? Děkuji Vám za vysvětlení a zdravím!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x
Mozna to zavisi na tom, z ktereho menu otazku otevirate. Mne to pri otevreni z hlavni stranky skace na posledni automaticky, pokud otviram treba z "do kterych jsem prispel", tak jsem na puvodnim dotazu, kdyz otviram z "ohodnocenych", jsem na konkretni ohodnocene reakci...
ben®
hodnocení

Dobrý den, máte pravdu - z hlavní stránky to nabídne poslední odpověď, ale při procházení rubrik je to vždy jiné. A dokonce i ve stejné rubrice např. Zvířata. Já toto kliknutí používám rád, ale u některých otázek to postrádám. Zdravím!

Myslím že jde jen o počet odpovědí, u 3 je to např zbytečné :)
ben®
hodnocení

Dobrý den, děkuji za vysvětlení - budu si dále "ošoupávat" kolečko na myšce .

Zdravím!

doplněno 14.01.14 16:32:

daron - to je fakt. Nebo se dá i "ošoupávat" posuvník v prohlížeči .

daron

Až budete mít ošoupané kolečko, tak pak můžete klidně ošoupávat i tlačítko PgUp na klávesnici. :)

To nechapu.

Ne tu nadbytecnost, ale ze se vyplati naprogramovat podminku, kdy to tlacitko zobrazit a kdy ne.

Cemu by vadilo, kdyby tam bylo furt?

luke237
hodnocení

0x
Vysledoval jsem, ze se objevuje u otazek se 4 a vice odpovedmi.
ben®
hodnocení

Dobrý den, tak to jste borec. A nyní vidím, že se ono tlačítko (odkaz) začalo zobrazovat už i zde. Tak to bude tím počtem. Děkuji a zdravím!

doplněno 14.01.14 17:06:

luke237 - beru to tak, jakože jsem na to mohl také přijít sám a neptat se. No, nepotěšil jste .

luke237
Nemyslim, ze jsem objevil Ameriku *smich* Predpokladam, ze na stejnou zavislost prisla spousta mistnich prispevovatelu. :)
hop®

No, přiznám se, že jsem o tom nevěděl, podobné tlačítko jsem nikdy nehledal, možná proto jsem ho nenašel... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]