Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenuté heslo do poradny

Od: suzymon1 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci si změnit výchozí prohlížeč z Mozily na jiný, protože ta Mouila mi už strašně leze na nervy neustálým restartováním a obnovami, které jsou spíš k horšímu, než k lepšímu. na tom novém prohlížeči se potřebuji přihlásit do poradny znova. Jenomže já si nepamatuji heslo, které jsem tady kdysi při přihlašování uváděla. Jakým způsobem ho mohu zjistit? Moc děkuji za odpověď. Suzy

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Pokud máte v Mozille heslo uložené, dá se zobrazit.
napoveda.seznam.cz/...

Díky, já počkám na syna, aby se mi na to kouknul.

hodnocení

0x

Nějak mi to nejde. Sice mi na email přišla zpráva, ale když kliknu na ten odkaz resetování hesla, tak je tam napsáno, bohužel, údaje nejsou správné. To že se přihlašuji jako suzymon, to vím, mně jde o to heslo. Děkuji.

výtka
Upozornění od administrátora 05. 11. 2021 13:06:54
Heslo poradna nezná, bylo by to nebezpečné. Zná jen zašifrované.

Aha, tak byla tam nějaká šifra :-D. Já na to jenom klikla, pak mi přišla návštěva, tak už jsem se tomu nevěnovala. Teď jsem zpátky na starém prohlížeči. Já počkám na syna, protože já jsem na tohle strašný blboun. Ale díky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]