Tak jsem si zase vzpomněla na "liduš" a podívala jsem se, kdy tady byla naposledy, protože se do této otázky vůbec neozvala. A "liduš" tady byla naposledy před několika dny. Takže sem chodí, ale už vůbec nepíše. Liduš, dejte alespoň vědět, že jste v pořádku. Děkuji!
Zdravím. Zkusila jsem jí před časem oslovit již i vnitřní poštou, ale bohužel se stále neozvala. Asi na tom zdravotně není dobře, jinak by o sobě určitě dala vědět.
Tak to je asi špatné. Já jsem si to uvědomila až v tuto chvíli. Ale když se neozvala "kapce", tak asi nemůže. Sama jsem se teď dívala, kdy tady byla naposledy, a opravdu už je to na Liduš hodně dlouho. Byla tady každý den. Nezbývá než doufat, že se ještě ozve...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.