Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je s Lidus?

Od: boba® odpovědí: 8 změna:

Ahoj, neví někdo co je s lidus? Už tu nebyla od června.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

4x

Taky mě to nedávno napadlo. Ona byla/je bohužel hodně nemocná, na vozíku kvůli rozstroušené skleróze, přidala se gynekologická rakovina.

hodnocení

To je mi moc líto. Doufejme, že se z toho dostanou *srdce*

liska5
hodnocení

2x

Stejně tak Iz. Taky se dlouho neozvala. Člověk hned myslí na covid. Kéž jsou v pořádku! *modla*

hodnocení

2x

Tak jsem si zase vzpomněla na "liduš" a podívala jsem se, kdy tady byla naposledy, protože se do této otázky vůbec neozvala. A "liduš" tady byla naposledy před několika dny. *co*Takže sem chodí, ale už vůbec nepíše. Liduš, dejte alespoň vědět, že jste v pořádku. Děkuji! :)

hodnocení

1x

Taky jsem na ni několikrát myslela. Bydlíme ve stejné čtvrti a vždy, když tu potkám nějakou paní na vozíku, tak si na ni vzpomenu.

Když bydlíte ve stejné čtvrti, tak byste mohla spíš zjistit, co s ní je než ti, co bydlí jinde.

hodnocení

0x

Zdravím. Zkusila jsem jí před časem oslovit již i vnitřní poštou, ale bohužel se stále neozvala. Asi na tom zdravotně není dobře, jinak by o sobě určitě dala vědět.

hodnocení

0x

Tak to je asi špatné. Já jsem si to uvědomila až v tuto chvíli. Ale když se neozvala "kapce", tak asi nemůže. Sama jsem se teď dívala, kdy tady byla naposledy, a opravdu už je to na Liduš hodně dlouho. Byla tady každý den. Nezbývá než doufat, že se ještě ozve...*srdce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]