Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vkládání vlastního delšího textu

Od: bimbam® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den! Dnes jsem chtěla reagovat na jeden dotaz.

poradte.cz/...

Text jsem si zkopírovala do vlastního souboru, opravila, znovu zkopírovala a vložila do odpovědi. Hned jsem viděla, že to není dobře. Text byl modrý, podtržený a sloky se slily. Byla jsem připravená to znovu opravit. Změnit barvu, odstranit podtržení a rozdělit na sloky. Nešlo to.

Jsem ráda, že tazatelka už pomoc s opravou nepotřebuje, ale já bych informaci, jak by se dal podobný text vložit, uvítala. Mohlo by se mi to třeba ještě někdy hodit.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Předpokládám že se jednalo o formátovaný text, v nejhorším z Wordu. Takový text se hodí vložit jako čistý text. V editoru na to máme ikonku.
hodnocení

Děkuji za odpověď, oceňuji snahu odpovědět. Vkládala jsem jen text, ikonku jsem použila. Příště nebudu s případnými velkými opravami tak horlivá.

kami123

Lepší je to psát rovnou v poznámkovém bloku.

joudic*
hodnocení

2x

zmacknete na klavesnici (mezi ctrl a alt-em) Win + R, napiste do toho okenka, notepad a pak dejte enter nebo OK, a piste to v nem, ne ve wordu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]