Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Možnost uzavření otázky

Od: herd® odpovědí: 9 změna:

Kde najdu nějakou stručnou nápovědu pro poradte.cz ohledně správy otázek a odpovědí?

Například hledám jak uzavřít otázku, když zazněla odpověď nebo různé způsoby plusování a mínusování odpovědí.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x
Jsem tu na poradně 13 let. Mnozí jsou tu ještě déle. Zažil jsem mnoho návrhů na změnu pravidel a možností.
Na základě mnohých našich diskuzí okolo nich a zkušeností také z jiných poraden tvůrce, majitel poradny a admin rozhodl. Stále ale je přístupný návrhům a připomínkám. Těm přínosným.
Zmíněné plusování tu zastupuje možnost ohodnocení odpovědi tazatelem nebo jiným rádcem. I o tomto hodnocení už byla párkrát debata, někdo byl proti, někdo za. Tazatel za smysluplnou odpověď často ani nepoděkoval, natož ohodnotil. Jiní si zase stěžovali na hodnocení nic nepomáhajících odpovědí, od věci. A kritiky ohodnocení příspěvků od "sympatických" uživatelů tu bylo také dost.
To samé by přineslo i mínusování.
Pokud máme připomínky k odpovědi, špatné radě, máme možnost připomínku vyjádřit písemně v příspěvku, s konkrétním popisem toho, co se nám nelíbí. Jednoduché mínusování by bylo anonymní, bez objasnění problémů nebo špatné rady.
Uzavření otázky tazatelem nemusí být prospěšné, on může být spokojený, ale jiní s podobným problémem by ještě chtěli další upřesnění nebo radu. Připojí se v tom vlákně s další podobnou otázkou.
Lidé jsou různí. Tolerujme je! Čas od času admin nebo sysli některá nesmyslná ohodnocení odeberou... Ovšem nejsou na poradně stále, něco jim ujde. Nespokojení je ovšem mohou na kiks upozornit. Děje se to málokdy.
Přesně, díky. *palec2*

feka
hodnocení

4x
Mínusování odpovědí ani uzavírání otázek uživateli tu není.
Nápověda poradte.cz/...

zaseja
hodnocení

4x

Doplním za tazatele, : Proč by nemohl tazatel sám uzavřít otázku, když už dostal správnou odpověď a problém vyřešil, třeba po pěti odpovědích problém vyřešil, ale tady se pak z toho stane diskuzní kroužek a je z toho pomalu válka rádců na 130 reakcí.

Mínusové body by taky neškodily.

Mám také takový pocit že by mohlo být mínusové hodnocení... Mnohdy tu je až moc obodována úplně nesmyslná odpověď...

Hiawata
A nahašuješ někdy ty nesmyslně ohodnocené? Ne vždy je snadné posoudit, ale pokud je to zjevný nesmysl ;)

hodnocení

1x

Uzavřít otázku může vlastník poradny, administrátor a jeho pomocníci.

Mínus se tu nepěstuje.

Chcálit můžete označením dobrá odpověď.

Milane, tak jsem se zase zasmála. Jojo, je to hned vedle, to "vé". :-D

To jsem si nevšiml překlepu, omlouvám se, ale taky jsem se usmál...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]