Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podjatí sys

Od: witch* odpovědí: 9 změna:
Už mám plný zuby toho, co si tu držíte za skrumáž. Jeden sys málokdy napíše radu něco říkající, spíš se vyjádří radši neutrálně, aby s někým nebyl za zle a výsledek všeho je, že jsem na něj zareagovala a moje odpověď se ztratila jakoby ani neexistovala. A pak nastoupí paní spravedlivá, která neustále uzavírá otázky a neustále peskuje a kydá pravidla i tam, kde nejsou porušena. A vrcholem bylo, že když mi jeden sys odpověď smazal a já se zeptala, zda maže odpovedi a že mě to od něj nepřekvapilo, tak vyskočila pijavice s její Zetkama, aniž by věděla co byla prvotní odpověď, když jí předešlý nekompetentní sys stáhnul aniž by po mé odpovědi zůstala jediná stopa.
Výborné to tu vedete. Kam se hrabe cenzura v TV. Katastrofa. Jak si zrovna onu sys může někdo vychvalovat fakt nechápu.
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
Vyřešeno

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

To jsem rád, že je to oboustranné, ty plné zuby. Nashledanou *jasne*

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, pokud míra příkoří, která se Vám zde děje překračuje určitou Vaši mez, tak zde nemusíte být. Sys jsou zase jen lidé, mají i právo na omyl, je fakt, že někdy naštvou, ale nemyslím si, že tu záměrně někomu škodí. Vy jste zde aktivní 42 dnů, já 3095. Zdravím!

witch*
hodnocení

No tak jestli jste si tady toho nevšiml za 3000 dní, za to já jen za 40, tak to je fakt na pováženou.. :-D

hodnocení

4x

Mně připadne, že tu nejste kvůli tomu abyste někomu poradila.

witch*
hodnocení

Opravdu? A kvůli čemu teda? Zrovna od Vás mě to teda mrzí. Vy, který máte pravděpodobně třetí oko otevřený. Aspoň jsem si to doteď myslela.

Tak proč se necháte tímhle rozhodit? Někdo je mi sympatický, někdo ne. Tak to v životě je. Do hádek nejdu /většinou/, život je na to krátký. Prostě si toho nevšímejte a je to. /To mi říká 3. oko *tyty*/

hodnocení

0x

A proč tu tedy ještě jste?

doplněno 02.07.21 14:35:

Primitivní dotaz jsem dal, abyste tomu porozuměla.

witch*
hodnocení

Protože je to tu fajn. Když zrovna se do debaty nepřižene chronická "uzavíračka" debat.
Že se někdo primitivně zeptá na tuhle otázku jsem čekala, už když jsem psala příspěvek.
Mimochodem, v debatách, kde si z ní dělají dokonce legraci, po ní radši není ani stopa.

hodnocení

0x
Proti lžím a dezinformacím je potřeba bojovat.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]