Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhé načítání webu

Od: kicune* odpovědí: 7 změna:

Při změně providera se mi strašně dlouho načítají tyto stránky. To je třeba minuta, než se mi načte jedna stránka. Děje se mi to jen u tohoto webu. Zatím jsem nenarazil na žádný jiný, kde by se dělo něco podobného.

Čím to může být?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Provider může být do světové sítě připojen jinou cestou - ta cesta totiž není jediná, ale je jich několik. A některý server na cestě může mít problémy.

Nejjednodušší je, v příkazovém řádku použít příkaz tracert, který zobrazí cestu k cílovému serveru i s dobou kterou požadavek strávil na serverech cestou. Bohužel může být výsledek zkreslen tím, že některé servery cestou mohou být nakonfigurované tak, aby na takový požadavek nereagovaly.

kicune*
hodnocení

Co z toho vyčteme?

Dlouhé načítání webu
Řádky 6, 7, 8
Asi bych řešil s poskytovatelem internetu.
kicune*
hodnocení

Ok, zkusim jim napsat. Díky

joudic*
hodnocení

2x
zkuste zmenit dns na google tzn 8.8.8.8 a 8.8.4.4 a otestujte stejny web
kicune*
hodnocení

Bohužel nepomohlo. A provider nějak nereaguje. Asi se s tím budu muset smířit. Asi mi tak pámbu dává najevo, že tu trávím zbytečně moc času *smich*

hodnocení

0x
V prohlizeci si dej konzol(F12,ctrl shift i), sleduj cas nacitani requestu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]