Nejste přihlášen/a.
Admine, nedávno jsi zavedl velmi hloupou funkci, tzv. detekci mobilu, a na jejím základě se mi v PC začala zobrazovat mobilní verze Poradny. To nechci. Naštěstí to bylo jen podle velikosti monitoru, tak jsem si zajistil, aby to i nadále fungovalo dobře - zobrazovalo VŽDY verzi PC, protože čtu v PC. Dnes jsem si Poradnu zas pustil a ... mobil. Tys tu detekci nějak změnil. Ovšem nedaří se mi ji vypnout. Poraď mi: jak docílím toho, abych i nadále dostával verzi PC bez ohledu na jakékoliv nefunkční detekce, které použiješ? Na mobilní verzi opravdu nejsem zvědav.
Fak nestojím ani za odpověď?
Myslím, že @hm píše o něčem trochu jiném, než je přepínání mezi mobilní a desktopovou verzí. Spíš mu jde o to, jak se té pseudodetekce mobilu zbavit. Ano, vypnutí mobilní verze se zapíše do cookies, ale...
Upřímně, taky nechápu, proč to tady vůbec je. Pamatuji se, že někdo, kdo byl skoro označen za kacíře, psal o rozlišení monitoru 800x600 v roce 2021. Ale ono stačí i na větším rozlišení trochu zmenšit okno prohlížeče, nevím na kolik pixelů přesně, a už se stránka přepne do mobilní verze... Takhle "přísnou politiku" (teď mě nenapadá lepší výraz, omlouvám se) vnucování mobilní verze jsem snad jinde nepotkala. Lahůdka, mobilní verze v rozlišení 3840×2160
Nojo, jenže do "teď" to snad zjišťoval sám prohlížeč a podle výsledku si stáhnul buď "mobil.css", nebo "pc.css" (myslím, že se tak nazývaly). Takže stačilo dát prohlížeči pokyn, ať stahuje vždy pc.css. Teď to ale přestalo fungovat a odpovídající css se nikde nevolají. Jak to tedy vyřešit? Nebo se dívám špatně?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.