Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Www.dvitamin zdarma.cz

Od: lev* odpovědí: 24 změna:

Dobrý den, jak mám objednat D vitamin zdarma a na jakou adresu. V televizi byla nabídka poslat na adresu www.dvitaminzdarma.cz, ale nereaguje to. Asi někde je chyba.

Www.dvitamin zdarma.cz

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Už se tu o tom před časem diskutovalo. Chyba je hlavně v tom, že věříte, že Vám někdo něco dá zadarmo.

poradte.cz/...

hrubykarel

Vitamín D 3 roční balení můžete získat zcela zdarma při objednání OmegaMarine Forte +.Již 2x jsem dostal i s manželkou!

Zcela zdarma při objednání něčeho jiného... Nechci vám kazit iluze, ale to není zdarma *smich*
sonakucova

není to chyba, vitamín je zdarma, zaplatíte jen 49,- Kč poštovné.

hodnocení

4x

Chodte si D kupit do lekarne :

- poradi vam studovany odbornik

- bude to mat garantovane zlozenie

- v konecnom dosledku usetrite

Zaklad je jedna vec : ziadna firma nie je charita a nedava veci zadarmo.

hodnocení

3x

Tak to už bych si teda raději koupila to, co je v odkaze od "joudic", než nějaké pilule za 45 korun na rok a polykala třeba obyčejnou mouku. Co to v těch kapslích asi tak může být, když je ta dávka na celý rok a pouze za cenu poštovného, jak to prodejci píší. Ta firma není žádný dobročinný spolek a jim jde hlavně telefony, takzvaně "portfolio"adres, co největšího množství lidí, kterým pak budou po určité době nabízet své produkty. A v tom spočívá celá ta jejich docela mazaná akce. Lidé totiž slyší na slůvko "zadarmo"a oni navíc využili docela hyenickým způsobem toho, že lidi sužuje pandemie a všichni hledají způsob, jak si zvýšit imunitu. Cynické na celém tom příběhu je to, že lidé kteří na to "skočí", si ani neuvědomují fakt, že nejenom že těm prodejcům snadno poskytnou svou adresu a všechny potřebné údaje k tomu, aby mohli být později osloveni, ale ještě si to ti lidé sami zaplatí tou padesátikorunou. V dnešní době, kdy každý mluví o ochraně choulostivých údajů a všichni se bojí, aby jejich adresy a telefonní čísla nebyly zneužívány právě k těmto prodejním účelům, tak sami a dobrovolně, a paradoxně ještě za své peníze, pošlou o sobě všechny údaje společnosti NaturaMed Pharmaceuticals, která se zabývá prodejem všelijakých produktů doplňků stravy. Zajímavé je, že "ten samý vitamín", který je v té kolosální akci lidem zasílán za padesátikorunu, na jejich stránkách najdete za tuto cenu. Takže to co posílají zdarma, je jenom krabička s pilulkama, které jsou naplněné něčím, doufám že neškodným, možná opravdu tou moukou, nebo škrobem. Hlavní účel celé té akce je získat snadno co nejvíc potencionálních zákazníků a rozšířit si své "portfolio"adres. A že jich budou mít obrovské množství, o tom vůbec nepochybuji.

joudic*
hodnocení

2x

hlavne je to smecko a bude v tom 100% detske mnozstvi, treba 400IU... priznejte se vy kriklouni z minulych dotazu, kolik IU obsahuje vase pilulka "zdarma"...

Ja kupoval tohle nekdy v roce 2019 na podzim s virou, ze treba na me zima nedopadne tak tezce a tezko rict, moc dlouho nevydrzim zadne pilule brat, tak se mi to hodilo az pri covidu, a kdyz jsem na to myslel, jednu jsem spolkl.. fitnessmuscle.eu/... je to na 180 dni, bohuzel jsem nenasel, kde jsem to koupil, tak jsem dohledal dovozce podle nalepky na pixli, mozna primo u nich.

joudic*

odkaz se rozbil, nicmene slo o to, ze to ma 3000IU, urco jsou i nejake levnejsi na heurece fitnessmuscle.eu/...

hop®
hodnocení

2x

Po přečtení nějekého info bych to asi neriskoval...

Cemper=hoax

liska5
hodnocení

2x

Jak budou mít na Vás kontakt, tak začnou vnucovat další. Pak Vám něco pošlou, jako na zkoušku, co vůbec nechcete, a budou požadovat platbu a vy budete běhat s balíčky na poštu a psát jim, že jste si nic neobjednal a oni budou neodbytní a každý měsíc Vám příjde další a další balíček za výhodných 50% ceny, protože jste jejich VIP zákazník a tento vitamín Váš organismus nutně potřebuje a Vám přece záleží na zdraví...Nakonec nebudete spát a budete studovat paragrafy...

Hoax.Žádne nevyžádané balíčky neposílají,jen jednou reklamu na omegu.

hodnocení

2x

Haha, tak můžete skákat na udičku zase pro změnu Omega-3:

omegamarineforte.cz/...

To budou kapsle ze stolního oleje:-D

Jsem naprosto stejného názoru. Holt "zdarma" v naší zemi letí. "Zdarma" je hit a většina se asi nechá nachytat. Nechápu, jak si někdo může myslet, že mu dá někdo něco zdarma. Ani krabička sirek není zdarma. A zrovna tyhle všelijaké doplňky stravy, které jsou u nás módní a tím pádem předražené, a všude za to chtějí nekřesťanské peníze, tak budou zčistajasna rozdávat zdarma, pouze za poštovné. *co*

evzen
hodnocení

0x
Chyba je v tom, že vám v tom odkazu chybí doména .cz. V 1 tabletě je dle jejich stránek 1000 IU.

mojejmeno
hodnocení

0x
Podle toho co jsem viděla v televizi tak je to několik dávek vitaminu D zdarma, a plati se jen poštovné 50Kč. Představila jsem si že poslou 10 tablet, každou v jinym balení a poštovné bude 50x10. Nejakej chyták pro ty co chtějí vse zdarma, ale nevím jak přesně to funguje.
mojejmeno
Kdysi jsem objednala zdarma včetně pošty granule pro psy, Platinum. Psi se kvuli nim malem pomlátili.

Je to jedna krabička obsahhující 360 pilulek. Žádný trik

Trik nebude v počtu pilulek, to by byli blbí, a to oni nejsou. Trik bude v obsahu těch kapslí. Chtěla bych vidět alespoň jednoho toho zákazníka, který by šel, a na vlastní náklady by si nechával přezkoumat co to vlastně polyká, nějakou ověřenou laboratoří. To přece nikdo neudělá, protože to je pěkně drahá záležitost. Já netvrdím, že je v těch kapslích něco škodlivého, to by si také nedovolili, ale nebude tam v plné hodnotě to, co inzerují. Kdo chce, může tomu věnovat čas a hledat. Já jsem pohledala a třeba na SÚKL je zajímavý článek a jejich vyjádření. Pak jsem hledala dál a našla prodej ročního balení Vitamín D3 VitaSolaris, za 499Kč. Ale ten prodejce je snad ověřený. Ono to chce trochu o tom vitamímu D číst a hledat jak se získává, a jaké jsou hodnoty v IU (25 μg (500 % RHP*) a to se různí a výroba tohoto doplňku stravy není zdarma. Takže zadarmo, neboli za symbolických 49 korun "poštovného", to nikdo nebude rozesílat. Nezapomeňte na to, že ten co Vám to nabízí, není žádný lidumil, a ani mecenáš, je to obchodník a tomu jde o peníze. Neříkám, že v tom jeho balení není vůbec nic, ale to co tam je, určitě nepokryje potřebu tohoto vitamínu tak jak on uvádí, takže je to takové neškodné placebo. Na jeho stránkách jsem četla vybrané části z jiných odborných článků, a statě jsou upravené pro komerční potřebu tohoto prodejce.

janposvic
hodnocení

0x

Objednal jsem si D vitamín zdarma.Obratem mi přišlo toto balení.Ale pozor! Zhruba za 5 měsíců mi přišla upomínka,že jsem nezaplatil 49 Kč. Nebyli jsme delší dobu doma, talže mi přišla upomínka na 49 Kč+ 70Kč za administraci. Upozorňuji, že jsme s balením vitamínu ani později žádnou fakturu na kterou se v upomínce odvolávají, nikdy nedostal.Tedy vitamín zdarma není. Jde poze o slovíčkaření a balamucení lidí.Zaplatil jsem tedy 119Kč a dále s firmou Natura nechci nic mít.

Společně s dodávkou vitamínu jste dostal složenku / fakturu na zaplacení poštovného.

Ani poštovné, ani přirážka za pozdní platbu nejsou platbou za vitamíny.

Tak,tak vitamíny jsou zdarma,za chvíli je budu mít dobrané.

petrasvlastimi
08.11.21 20:28
hodnocení

0x
Www.dvitamin zdarma.cz #2

Co tím chce básník říci?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]