Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevrene trhy KUDOWA ZDROJ

Od: delobuch odpovědí: 2 změna:

moc vas prosim nevi nekdo jestli jsou ted otevrene trhy KUDOWA ZDROJ napiste mi prosim na jirka.delobuch@seznam.cz at tam nejedu zbytecne moc moc dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Otázka stále bez odpovědi a tak vám aspoň napíši co jsem včera našla. První zájezd cestovky, co se mi podařilo najít, se koná v březnu. Já vím, zase nejste moudřejší, proto jsem vám to hned včera nepsala.

samicka*
hodnocení

0x

Kouknete se na netu, kdy ma Polsko statni svatky - to bude zavreno. Taky mam osobni zkusennost, nejezdit tam v pondeli, nebot je 90% stanku zavreno ...asi z toho duvodu, ze prodavaji i v sobotu...Take mezi 14-15 hod, uz pomalu nektere stanky zaviraji...Je dobre si privstat a byt tam rano, dopolko. Pak si dat naproti v restauraci dobry obed a hura domu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma trhy kudowa zdroj

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]