Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozdrav

Od: meri odpovědí: 11 změna:
Ahoj.. posílám velký pozdrav všem bezva holkám, klukům, mamkám, taťkům, babičkám, dědečkům a celému Týmu poradny.. Všem vám přeji zdraví, štěstí, lásku a pohodu...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Děkujeme a také zdravím a přeji hlavně to zdraví. Krásné jarní dny všem!*slunce*

72mona
hodnocení

0x
Mám ráda tyhle spontánní výkřiky *slunce*
Přeji totéž:) M.

hodnocení

0x

Děkuji. Vaše slova mi vyvolala úsměv, který mi delší dobu vydrží. Za to děkuji. Vám přeji totéž. *srdce*

max*
hodnocení

0x
Taky dekuji.
A posilame pisnicku. ☀

lidus*
hodnocení

0x

Takový příspěvek potěší každého. Dík a Vám také jen úsměv na tváři a slunce každý den.

liska5
hodnocení

0x

Vám taky. Je to milé v téhle uvalené době.*zdravi*

hodnocení

0x

Díky za takový milý pozdrav, vám také hodně zdravíčka a štěstíčka.*slunce*

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj. Za sebe děkuji a přeji to samé.Jste se asi dobře vyspala?

meri
hodnocení

Ahoj.. Jo, vyspala jsem se dobře, ale to každý den.. . Mám lidi ráda, přeji všem jen to dobré... Bohužel I těm, kteří to nikdy neocení, ale tak to je... Veselé Velikonoce..

hodnocení

0x

I tobě. Hlavně zdraví *zdravi*

meri
hodnocení

doplněno 04.04.21 21:23: Všem krásné jarní dny...
Pozdrav

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]