Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám poradce

Od: milancukrar® odpovědí: 10 změna:

Hledám poradce, jehož nick si nepamatuji, jen vím, že je šikovný, stavěl dřevostavbu na zemních vrutech, postavil si bagr na dálkové ovládání, tuším že měl blízko železnici, někde jižně od Prahy, snad středočeský kraj.

Je to asi 5-8 let?

Kdo mi poradí?

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zkusím Requied? Tuším kolem patnáctého roku zakládal dřevostavbu na vrutech,šikovný asi bude,o dráze a bagru nevím...Ale ten bagr by mě u něj nepřekvapil...

Souhlasím. Bagr má. A ta dřevostavba je v Hýskově. Potkával jsem se s ním i na jiných webech.
hodnocení

Jasně, to je on, děkuji. Hledal jsem v mapě, ale Hýskov mi nenaskočil.

Tady je tolika šikovných kolegů...

Moc děkuji..

hodnocení

5x
Souhlasím že to budu asi já
willybrandt*
Vy jste naše spása!
hodnocení

Díky, ozvu se Vám vnitřní poštou..

Děkuji.

ladis*
hodnocení

0x

A celokovovy bagr koupite asi i zde rc-rc.cz/...

;)

hodnocení

Děkuji na odkaz, ale já bagr nescháním, mám již jeden mnoho let, vyrobený SamoDomo, co dům dal a možnosti.

jabraka*
hodnocení

0x

V Hýskově nám spoustu známých,jednoho,kdo je schopen postavit dřevostavbu také.Jen chybí jméno.

JABRAKA

hodnocení

Jardo, děkuji, již jsme se kontaktovali a vše vyřešili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]