Nejste přihlášen/a.
Jiný dotaz s tímto názvem jsem nenalezl. Možná je chyba jen v myšlenkách autora, netušíme na co při psaní dotazu myslel...
... myslím, že Admin má poradnu pod kontrolou více, než někteří pisatelé svoje myšlenky a výplody...
dyt ja preci nevysiluju , to jste si to spatne prebral, zas tak me to netizi
holt klikam jen na prvni pulku seznamů a casto mam stesti, jindy ne, na druhou pulku obou seznamu nema na mobilu smysl klikat, vede to uplne jinam. Nicmene sam programuju vetsi systemy, a z takovych zvlastnich leaku bych mel asi tezkou hlavu, ikdyby to byl jediny klient, protoze se za tim muze skryvat mnohem vetsi problem, tedy hlavne pokud by slo o aplikaci s realnymi penezi, protoze opravdu prohlizec nema jak zamenit odkazy sam, snad jedine kdyby to byly nejake zvlastni plovouci divy, ktere by se zprehazely diky vykreslovani.
Naopak se snazim navest popisem problemu k uspesnemu vyreseni, dokonce jsem minule naposilal vyskyty a samotny spatny link pri podrzeni prstu nad url odkazu ve vypisu, abyste videl ze si nevymyslim, protoze sam miluju popis problemu od klienta "neslo to". Jde o Android / Operu na mobilnim telefonu, PC verze je v poradku.
podle me je to naka uplna blbost, nejake mistecko, kde shodou nahod muze v mobilni verzi dojit k proteceni jinych dat do odkazu, nez je nazev, ale to jen tipuju, nevim jak je poradna navrzena. Napriklad, kdy vytrcena promenna z dynamickych dat neni pred kazdym radkem v cyklu nulovana, to se mi stava furt ($x =y[$data]).
Jeste jsem si vzpomnel, ze nekdy misto spatneho linku se otevre ten samy dotaz (obnovi), ve kterem klikam na nejaky nejnavstevovanejsi dotaz.
neco je proste s tou spodni pulkou obou vypisu na mobilu, ale proc zrovna jen spodni pulka vypisu... neco se tam bije
Všiml jsem si chyby na stránce "Vaše otázky". Odkaz ve sloupku "rubrika" vede na stránku s otázkou a ne na rubriku. A odkaz tamtéž s časem posledního příspěvku nevede na nejnovější příspěvek v otázce, ale na otázku obecně.
.
edit: ah pardon, chtěl jsem vložit novou odpověď, ne komentář
No nic já nechci prudit, jen mě to vážně zajímá, protože mě fakt nenapadá důvod. Klidně mi to prosím napište do SZ, nemusíme to ventilovat veřejně, když nechcete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.