Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pevné zdraví a jen to dobré!

Od: willybrandt* odpovědí: 14 změna:

" Když ti život dává důvody k pláči, ukaž mu, že máš tisíc důvodů k smíchu. Je-li někdo veselý, tak je jedno, zda je mladý nebo starý, rovný nebo hrbatý, chudý nebo bohatý. Je šťastný."
Zdroj: citaty.net/...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Když ti život dává důvody k pláči, zjisti proč a co je potřeba udělat, aby tomu tak nebylo *zmateny*.

Pevné zdraví všem bez důvodů k pláči.*mir**zdravi*

willybrandt*
19.03.21 19:13
hodnocení

*zdravi*

hodnocení

2x

"Život mi dává všechno to, co má nejkrásnější. Občas mi dá po držce, abych si vážil toho, co mám." můj švagr, zvaný Koťka

joudic*
hodnocení

1x
vy asi nemate moc kamarady, coz? :)
willybrandt*
hodnocení

Z čeho usuzujete?
joudic*
me je vlastne upe jedno, ze kazdy desaty dotaz je vas *smich*, ale nemuzete se divit, ze holt to nekdy okomentuju
willybrandt*
hodnocení

Každý desátý? To mi lichotíte :) Ale vidím důvod: nejde o počet, jde o to, že většinou píšu do diskuze, kde i starší otázka se objeví na první stránce, neboť do ní někdo přispěje. Může to tak dělat dojem, že stále přispívám.

No,radši asi budu číst docela rozumné otázky Willybrandta,i když do nich nepřispívám (většinou mimo mé zájmy),než otázky,jak podojit stát,získat dávky,příspěvky,podporu bez práce...*smich*

hodnocení

0x

No, ono je hlavní, aby ta veselost vycházela opravdu ze srdce a nebyla to póza pro okolí. To je nejtěžší. Znám hromadu lidí, kteří byli pro ostatní fajn veselí společníci, přitom uvnitř byli smutní chudáci. Takové lidi bohužel poznáte až po smrti - to jsou pak takové kecy na parte - báječný kamarád, veselý člověk, vždy s ním byla legrace...

Někdy je nejlepší přítel němá tvář. Takový pejsek je věrným kamarádem i v nejtěžší době a oporou nežli člověk, který hraje přetvářku.

Já se přidal *jasne*

Zdravím i ty tvoje raťafáky berger *vtip*

Tady už to tlačítko mám,před tím nebylo... Chyba v matrixu. Gumídku,vyřízeno,sebranka děkuje.*zdravi*

hodnocení

0x

Proč nejde přidat komentář pod Gumídka z 19,42? Něco jako *palec2*.

joudic*
podle me se neco trochu deje s poradnou, admin na to bude muset kouk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]