Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pevné zdraví a jen to dobré!

Od: willybrandt* odpovědí: 14 změna:

" Když ti život dává důvody k pláči, ukaž mu, že máš tisíc důvodů k smíchu. Je-li někdo veselý, tak je jedno, zda je mladý nebo starý, rovný nebo hrbatý, chudý nebo bohatý. Je šťastný."
Zdroj: citaty.net/...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Když ti život dává důvody k pláči, zjisti proč a co je potřeba udělat, aby tomu tak nebylo *zmateny*.

Pevné zdraví všem bez důvodů k pláči.*mir**zdravi*

willybrandt*
19.03.21 19:13
hodnocení

*zdravi*

hodnocení

2x

"Život mi dává všechno to, co má nejkrásnější. Občas mi dá po držce, abych si vážil toho, co mám." můj švagr, zvaný Koťka

joudic*
hodnocení

1x
vy asi nemate moc kamarady, coz? :)
willybrandt*
hodnocení

Z čeho usuzujete?
joudic*
me je vlastne upe jedno, ze kazdy desaty dotaz je vas *smich*, ale nemuzete se divit, ze holt to nekdy okomentuju
willybrandt*
hodnocení

Každý desátý? To mi lichotíte :) Ale vidím důvod: nejde o počet, jde o to, že většinou píšu do diskuze, kde i starší otázka se objeví na první stránce, neboť do ní někdo přispěje. Může to tak dělat dojem, že stále přispívám.
berger*

No,radši asi budu číst docela rozumné otázky Willybrandta,i když do nich nepřispívám (většinou mimo mé zájmy),než otázky,jak podojit stát,získat dávky,příspěvky,podporu bez práce...*smich*

hodnocení

0x

No, ono je hlavní, aby ta veselost vycházela opravdu ze srdce a nebyla to póza pro okolí. To je nejtěžší. Znám hromadu lidí, kteří byli pro ostatní fajn veselí společníci, přitom uvnitř byli smutní chudáci. Takové lidi bohužel poznáte až po smrti - to jsou pak takové kecy na parte - báječný kamarád, veselý člověk, vždy s ním byla legrace...

Někdy je nejlepší přítel němá tvář. Takový pejsek je věrným kamarádem i v nejtěžší době a oporou nežli člověk, který hraje přetvářku.

Já se přidal *jasne*

Zdravím i ty tvoje raťafáky berger *vtip*

berger*

Tady už to tlačítko mám,před tím nebylo... Chyba v matrixu. Gumídku,vyřízeno,sebranka děkuje.*zdravi*

berger*
hodnocení

0x

Proč nejde přidat komentář pod Gumídka z 19,42? Něco jako *palec2*.

joudic*
podle me se neco trochu deje s poradnou, admin na to bude muset kouk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]