Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání k MDŽ

Od: ben® odpovědí: 16 změna:

Dobrý den, přeji všem ženám (bez rozdílu věku) vše nejlepší k jejich dnešnímu mezinárodnímu svátku, který je snad jistotou v této jinak nejisté době. Je škoda, že z Vás nyní v "době rouškové" vidíme jen oči, tak snad v blízké době bude vidět i váš úsměv. Holky, užijte si svátek a zdravím!

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dobrý den.
Bene, vy nikdy nezklamete.
Velmi děkuji *slunce*

lidus*

A vždy potěšíte.

72mona
hodnocení

3x

Krásný den, Bene*slunce*

Moc děkuji za přáníčko, jste dnes první*pusa*

S tím úsměvem je to trošku jinak. Spousta lidí se usmívá a směje, ale ten opravdový úsměv, ten vám musí koukat z očí. Takže rouška nerouška, chlapi, nejste o nic ochuzeni*hledam*

A já už se dneska zasmála opravdu hodně, když mi sestra oznámila, že si dneska musela vzít do práce kozičky*smich* Asi si je taky vezmu. M.

ben®
hodnocení

72mona - určitě si kozičky nešetřete doma a noste je hrdě (klidně i pod hubertus) .

72mona
Rozkaz, šéfe*jasne* M.

iv®
hodnocení

2x
Děkuji za krásné přání Bene

hodnocení

2x

Jééé bene, moc děkujeme za milé přáníčko.:)

hodnocení

2x

Bene,jste milý...*palec2*Děkuji *pusa*

veronika*
hodnocení

2x

Děkuji, jste 1. kdo mi popřál.

hodnocení

2x

Bene, jste jednička. Připojuji se k vašemu přání*slunce*

ben®
hodnocení

satam - počítal jsem s tím, že se ještě někdo další k přání přidá (tedy muž). Tak třeba nás bude více.

hodnocení

2x

Díky za přáníčko. Je to velmi milé. Vám i všem ostatním přeji pěkný den a zdravím! *slunce*

hodnocení

2x

Přání potěšilo. :) Děkuji!

hodnocení

2x

Děkuji *slunce*

A k tomu úsměvu - občas hlásím: "Usmívám se na vás i když to není vidět." :)

bekycek*
hodnocení

0x

Moc děkuju za krásné přání

iz*
hodnocení

0x

@Ben > to je milé přání. (Na ty úsměvy se těším také.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]