Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz - nechápu sysém hodnocení .
V některých tématech je X stejných odpovědí,což chápu. Ale 2 stejné odpovědi od různých uživatelů, hodnocená je ta vložená o několik hodin později? Je to jako opisování diplomky, plagiátor má bod a původní autor nic
Chci dát bod za hodnocení - "Vaše hodnocení tvoří příliš velký podíl hodnoceného" . Pokud má stabilně užitečné odpovědi - proč to nejde?
Občas mám dojem že někteří tady mají svoji klaku klikačů. Budiž ale proč nemůžu dát bod odpovědi která je podle mě přínosná objektivní a hlavně k tématu?
@72mona: Takže když má máma dvě děcka, přinese dvě čokolády a každému dá jednu, tak to není spravedlivé?
@genehawkins: A hodnoceno jen jednou, protože "VIP" mají pro hodnocení k dispozici dva body. Co zde znamená "VIP" najdeš ve FAQ. Jsi registrovaný, tak bys to měl vědět.
Gene, někdo ohodnotí jednou, ale za dva body. Určitě připustíte, že jsou poradci, kteří nedají jen z osobních důvodů poradci hodnocení, přestože odpověděl správně, stejně jako ten, kterému daly hodnocení. Zkrátka, taková je lidská vlastnost.
Já mám spíše problém, že nemůžu dát více bodů, páč jsem překročil limit za 24 hodin.
@satam: "Registrovaní uživatelé s vysokým hodnocením dávají také 2x."
Jak se to vylučuje s tím, co jsem napsal?
@genehawkins: Nevylučuje se to.
A že je to ohodnocená hovadina je jen tvůj subjektivní názor. Zřejmě tu bude ještě někdo, kdo má názor právě opačný.
@72mona: Je to hovadina. V konkretni diskuzi k nejakemu problemu jsou tyto "vseobjimajici" tvrzeni typu: kdyz to nefunguje, bude to rozbite, nebude-li prset nezmoknem apod. proste mimo misu...
Nesouhlasím, hodnotící většinou dávají body podle oblíbenosti rádce, někdo dá správnou a přesnou radu a nedostene bod, ale za 2 hodiny poradí doslova to samé někdo z místní šlechty a šup, už se začnou body oběvovat.
Hodnotit by měl buď tazatel, podle toho, jestli se mu podle rady zadařilo a nebo vůbec nikdo.
Právě proto jsem se rozhodl rozumné ( z mého subjektivního) pohledu odpovědi hodnotit. Protože to co má body v některých tématech je na vyhození od učňovské závěrečné zkoušky .
nunici, to je ale ta chyba, tady bohužel hodně často radí elektrikář skoro ve všem a přitom za časté nesmysly dostává body, ale běda, když někdo poradí v elektrice, to se může zbláznit.
...a nebo to bere jako potvrzení dobré rady, páč tazatel pak uvidí, že více poradců mu dává stejnou radu, a jen minimum dává jinou radu. Pak si musí vybrat, co je správně.
A proč teda nemůžu hodnotit odpovědi které se mi líbí jen proto že dotyčného nikdo jiný nehodnotí?
Hlavně že mi tu automaticky vyskakuje že dávám málo hodnocení. A když už chci dát někomu bod, nemůžu protože jsem asi jediný ...
Do počtu hodnocených se stejně počítají odpovědi s 2 body. Což je tím pádem tak trochu postavené na hlavu pokud některým není umožněno bodovat
Je mi jasné že hodnocení poněkud postrádá logiku ale netušil jsem že až tolik ...
Nestojím o osobního klikače,ale o aspoň trochu objektivní posouzení
O nemožnosti statusu "osobního klikače" by mělo spíš rozhodovat jaké procento z mnou hodnocených odpovědí má konkrétní uživatel, a ne to že zrovna ten jeden má hodnocení jen od několika málo lidí - někdo hodnotí víc někdo vůbec.
Klikám subjektivně,ale na základě konkrétních odpovědí. Jak už bylo řečeno, jsou tací které nikdo nehodnotí i přes dobré a přínosné odpovědi a tím mi ostatní znemožňují hodnotit právě takovouto konkrétní osobu. A pak jsou tací,kterým se objeví bod ať napíšou cokoli.
...můžete s tím nesouhlasit,ale to je asi tak všechno co s tím můžete dělat ...Asi tak ...
Nehodnotím jen jednoho člověka,to právě píšu -bral bych omezení např .20% udělení hodnocení pro jednoho člověka. Řeším že jednoho konkrétního ( který má dle mého mimochodem občas rady úplně mimo mísu) nemůžu obodovat
Já to vidím jednoduše, vidím odpověď, je správná, vyřešeno, tak jdu dál na další pro mě zajímavý dotaz, jinak se tady z toho stává velice dlouhý diskuzní kroužek.
Hodnocení je k ničemu a ten smajlík co mě upozorní, že nehodnotím mě jen nutí, že to někam naklikám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.