Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplnění odpovědí: někdy ano, někdy ne

Od: 72mona odpovědí: 9 změna:

Zdravím.

Pokud položím dotaz (nebo odpovím na otázku) nemám možnost doplnění. Ale jakmile použiji k odpovědi komentář, tato možnost se mi v původním příspěvku zobrazí. Je to normální funkce poradny nebo nějaká chyba? Díky, Mona.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to cachováním poradny = váš odkaz by měli všichni neregistrovaní, to uznáte není moc pěkné. Možností je se registrovat. Pak se vám vrátí i časové označení DNES, VČERA...

72mona
hodnocení

Asi to potřebuji vysvětlit jako pro blbečka*cteni*Jak by ho měli všichni neregistrovaní? A to ho nemají, když tu možnost doplnění získám o minutu pozdeji (po přidání svého vlastního komentu). To je na mě moc... M.

Tato stránka se za 3 minuty uloží jak leží a běží a zobrazí se každému. Znovu se negeneruje. V okamžiku, kdy někdo další odpoví - otázka se změní - smaže se v paměti a po dalších 3 minutách se opět uloží a používá pro dál všechny.

Ukládá se jen samotný výpis otázky, ne okna pro odpověď apd.

A proto pokud by tam byly ty odkazy na doplnění měli by je pak všichni... což nechceme. Řešením je registrace. Ona ta benevolence, že i neregistrovaní mohou dělat věci, které jsou jinde podmíněné registrací není holt neomezená. :)

Už rozumím, co vás mate. Limit 3 minuty... po odpovědi běží 3 minuty, kdy tam odkaz je, po 3 minutách odkaz zmízí... pokud doplníte otázku další odpovědí či komentářem běží nové 3 minuty.

V rámci větší korektnosti to doplnění můžu zrušit úplně... :-D Ale mít tu možnost alespoň 3 minuty je lepší než nemít vůbec. A pokud chcete delší čas... REGISTRACE.

72mona
hodnocení

Cink! Už se mi rozsvítilo. Díky;)

Já to neberu jako mínus. Když nemůžu doplnit, tak prostě nemůžu. Právě mi přišlo divný, že pak už jo. To mi nedávalo smysl. Teď už na to koukat jak puk nebudu*smich* Než teda zase objevím nějakou jinou záhadu...*hledam*

Ale prd registrace, tu mám;) M.

je tu 142 jmen obsahující MONA, ale hádám, že vaše budou jen tyto:
2mona3
72mona
72mona3
72mona3o

72mona
hodnocení

2mona3

72mona

72mona3

72mona3o

Jo jo. Tak první už si nepamatuju, 72mona používám nyní, 72mona3 jsem já přihlášená a poslední si též nepamatuji. To už bude doba, kdy jsem to použila.

A můžu se zeptat ze zvědavosti? Proč střídáte několik jmen nepřihlášených a jedno registrované?
72mona
Své nicky nestřídám. V době, kdy jsem byla trvale přihlášena a jen občas ne (a nechtělo se mi kvůli jediné odpovědi zase přihlašovat), použila jsem podobnou alternativu mého nicku. To bude asi případ jedna a čtyři. Teď už je to dlouhodobě ustáleno, ale i tak jsem zvyká na zakončení příspěvků písmenem em, to se nemění;) M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]