Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamy místo odpovědí

Od: babajaga® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, dnes poprvé jsem si všimla nepříjemné věci. Že je poradna plná reklam, na to jsme si už zvykli. Ale: dneska mi veliká reklama překryla při otevření otázky první dvě odpovědi. Takže jsem úplně mimo mísu.

Pokud zmáčknu x, abych se reklamy zbavila, reklama nezmizí, ovšem vyskočí místo ní jiná. Není to u všech otázek, někde není problém. Ale konkrétně jsem to měla u otázek:

Změna profese

Sous - Vide přístroj

Dcera a jídlo

V takových otázkách nemohu ani odpovídat, protože nevím všechno. První odpovědi nemohu přečíst, protože se mi tam místo nich roztahuje reklama. Kruciš! *zed* Poradíte, co s tím mám dělat, aby se mi ty trapné reklamy nezobrazovaly místo textu? Děkuji, Jaga.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Babi, mluvíš o telefonu nebo o PC? Já totiž na PC nemám na poradně žádné reklamy. A nevím nic o tom, že bych je měl vypnuté.

doplněno 26.02.21 12:35:

@makk: Nemám. Jednak bych to věděl a pak ho můj PC vůbec nezná.

doplněno 26.02.21 12:49:

@juraja: Mám Operu, blokování reklam v prohlížeči zapnuté nemám a přesto se mi reklamy na poradte nezobrazují.

makk

Nejspíš máš adblock aniž to tušíš.

Teď sem adblock vypnul a reklamy nemám, asi firefox

Firefox už v základním nastavení blokuje nějaké reklamy,

Já mám Chrome, také se mi žádné reklamy nezobrazují.

@satam

Operu nemám,takže nevím jak to má.

Ale někde sem četl, že má integrovaný blokátor reklam implementovaný už v sobě, tak jako firefox

hodnocení

Satam, je to problém na PC.

Reklam tam mám tolik, že bych je mohla rozdávat. Dokud byly mezi jednotlivými odpověďmi, brala jsem to. Ale když mi překrývají teď přímo ty odpovědi, tak běsním. Jaga.

hodnocení

0x

To je divné, jako registrovaná a přihlášená jste určitě zcela BEZ reklam.

Pokud nejste přihlášená pak tomu rozumím. V tomto případě se jedná o ranní chybičku, kdy se zobrazovaly nepřiměřeně veliké reklamy, které tam být neměly. Později jsem chybu opravil, ale jak víte vše se cachuje a tak oprava bude vidět až po další odpovědi tedy aktualizaci otázky. Zmíněné otázky jsem ručně opravil.

Doporučuji být přihlášený, pak nemáte jedinou reklamu (čerstvě registrované nepočítám, ti reklamu mají).

doplněno 26.02.21 13:23:

Reklama TAM... takže píšete z mobilu, kde jste přihlášená a bez reklam, ale na PC se díváte nepřihlášená, což? :-D

hodnocení

0x

abych to uvedl na pravou míru, tak v každé otázce jsou 2 reklamy. Ok, dole je třetí, ale tam je větší polovina obsahu z Poradte.cz takže to není čistá reklama. Většina stránek je na tom mnohem hůř ;)

Pakliže tam Google někam nevkládá ještě něco navíc, je to všechno.

V mém přihlášení si nechávám zobrazovat reklamy všechny, abych měl na očích co tu je a co není... to jen na vysvětlenou, že nemám ani to co má většina registrovaných. *smich2*

hodnocení

Děkuji za vysvětlení, musím připojit něco o tom přihlášení. Jsem registrovaná a byla jsem vždycky nastálo přihlášená. Před časem mi začalo následující: když jsem poradnu vypnula a odešla jinam, hned se mi přihlášení smazalo. Jakmile jsem se vrátila, bylo nutno se přihlásit znovu. Každý den se tak znovu přihlašuji třeba 5 x. Přihlášení mi dlouhodobě nevydrží, třeba několik dní či déle, jako dřív.

Nevím, čím to je, že to takhle zkouší mou trpělivost. Zajímalo by mě, zda to ostatní rádci mají také tak. Jaga.

výtka
Upozornění od administrátora 26. 02. 2021 13:50:18
asi vypnuté cookies... jiný důvod mě nenapadá

Ještě to může být nějaký "super čistič" ve WIN

Občas mi to dělá také (od samého počátku, co zde jsem, ale velmi nepravidelně); cookies mám zapnuté. Jinak já Poradnu ani nemusím vypínat. Jen chci třeba odpovědět, kliknu na příslušné tlačítko... a zjistím, že jsem najednou odhlášená.

veronika*

Já jsem na ntb a reklamy mám taky (v prohlížeči google).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]