Nejste přihlášen/a.
Na mobilu se mi otevře v mobilní verzi, jde přepnout na verzi pro PC, na počítači se otevírá ve verzi pro PC - takže u mě je vše OK.
O tom jsem mluvil asi před 2 týdny, že to nastane. Plná a mobilní verze jsou spojené a jen se upravují podle šířky obrazovky. Jiný slovy: screen and (max-width:1017px) = mobilní verze
Pokud tedy máte na NB mobilní verzi resp rozlišení pak vaše rozlišení obrazovky bude méně než 1024... popř nemáte okno přes celou obrazovku. Pak je logické, že mobilní - zjednodušená verze lépe prospěje této velikosti obrazu.
Mě to pomáhá mít v cache jen jednu verzi místo 2... úspora RAM.
doplněno 26.02.21 10:25:
3 týdny: poradte.cz/...
Jde čistě o zobrazení otázky. Všechno ostatní má stále 2 verze. V podstatě to zabraňuje vodorovnému rolování, které tam skočí přesně v 1015px
Notebook, rozlišení monitoru 1024px, okno Firefoxu přes celý monitor a skáče mi to do mobilní verze. Roztáhla jsem trochu okno, ale teď mám podélně schovanou půlku posuvníku za okrajem monitoru.
Byl by mi milejší vodorovný posuvník. (-:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.