Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaro se hlásí

Od: jm odpovědí: 17 změna:
17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak určitě:

Jaro se hlásí #2

hodnocení

2x

Ještě jedna "jarní"přímo do Ostravy ;) . Tentokrát je to Lokálka

31.01.21 09:46

*palec*Děkuji! :-D

72mona
hodnocení

1x
Zkusím odházet sníh, jestli ho taky najdu*smich* M.
Jaro se hlásí #3

hodnocení

0x

Já bych podle stále zelené trávy na lukách spíš řekl, že ještě nepřišla zima. *zmateny*

hodnocení

0x
My na severu Čech jsme také zasypáni sněhem;) úžasná, pohádková zima. jaro v nedohlednu.

hodnocení

0x

Zítra je 27.1. konec ledna. Únor je krátký, ale už delší dny a už tu bude březen, coby dup a MDŽ s kytičkami sněženek. *ua*

Předevčírem jsem na vycházce zažívala jaro, sluníčko pražilo a bylo teplo. A včera sněhová nadílka, zahrádka celá zachumelená.:)

liska5
hodnocení

0x

Teď už je o 20 cm víc. A holky asi hledají něco zeleného. Jaro se teda nekoná.

Jaro se hlásí #4
Jaro je někde daleko za dveřmi. Představuji si jich aspoň 10. :-D Zatím se těším na svátek zamilovaných.

kicune*
hodnocení

0x

Dneska jsem skoro zmrnul a navíc zapad do bláta až po kotníky. Něco tam hrozně smrdělo, asi kytky. Jo asi je to zase to příšerný jaro *zima*

Už hodnou chvíli hledám tu písničku, jak je tu jaro a ptáci řvou. Jsem přesvědčená, že je to P.Dobeš, ale zaboha nemůžu najít ani u Nohavky. "Srandovní texty" tahle slova mají, ale písničku ne. *zmateny* Kde to může být?

kicune*

Nemyslíte "Píseň o jaru"od Mládka?
karaoketexty.cz/...

@babkazov: Tuhle? To je Ivan Mládek.

Moc děkuji, neměla bych klid, hledala bych hodně dlouho. *hi* Ale že je to moc fajna muzika? Jak jsem ji mohla připsat Dobešovi?! *zed*

kicune*

Asi protože je to taky brnkálista *smich*

Asi jo, nejspíše máme stejnou krevní skupinu. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]