Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velká gratulace poradně

Od: juraja® odpovědí: 7 změna:

Velká gratulace poradně k pětitisícímu registrovanému hledači pravdy. *pivo**palec2*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

26x

Je báječné, že poradte.cz tady stále je. Poradte.cz stále je a má své příznivce, někteří na ni jsou závislí, někteří nakouknou jen na pár chvil a někteří se nezdrží. Moudří i hlupáci, vzteklouni i trpěliví, vzdělaní i jednodušší. Známe se a neznáme se, víme o sobě. Držíme si palce a fandíme si, ale také jsme si lhostejní. Prostě spousta různých lidí. A to je moc dobře! Jsem tu moc ráda.

Moc hezky napsáno, "babko". *palec*

hop®

Je zajímavé, že tahle poradna částečně (a paradoxně) funguje i jako seznamka, pár příjemných lidiček jsem právě díky poradte.cz měl možnost poznat i osobně... :)

Hope, bylo by zajímavé, potkat se osobně. Máme představu o lidech za jmény, se kterými se na displeji setkáváme dlouhé roky. Asi bychom se hodně divili. :-D

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, gratulovat možno, ale pamatuji dobu, kdy zde bylo i přes 12 tisíc registrací. Tím netvrdím, že je poradna na tom špatně a řada registrací jistě časem sama zanikla nebo zanikla po nějaké úpravě systému. Hlavní je snad kvalita uživatelů a nikoliv množství. Zdravím!

hodnocení

2x
Děkujeme, pěkné číslo. Bývalo i více a bude zase i méně. Registrace je tu dobrovolná, takže je to jen číslo. :)
hodnocení

Já vím, ale když ono je takové pěkné, kulaté:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]