Nejste přihlášen/a.
Hezký den všem. Snad mě syslíci nevymažou . Většina z vás ví, že přicházím do styku s lidmi, kteří se ocitli finančně na dně. Teď se mi tu sešlo pár maminek.samoživitelek, které přišly skoro o všechno. Snažím se jim aspoň trošku pomoci. Takže momentálně scháním koberce, lino, kuchyňskou linku, lednici, nábytek do kuchyně, něco do obyváku. Kdyby se někdo chtěl zbavit třeba i starého, ale aspoň trošku funkčního počítače, televize. No, asi lepší než všechno vyjmenovávat, bude napsat VYBAVENÍ BYTU. Odvoz jim zajistím. Jedna mamča je z Hořic, dvě z okolí Hradce Králové. Třeby vy, co jste z této oblasti, víte o někom, kdo se chce něčeho podobného zbavit. Děkuji Sebodka
PS: stránky na netu, kde toto je, hlídám. Ale může mě něco uniknout. Takže když se někdo z vás bude nudit a třeba nějaké odkazy najde a vloží mi je sem (nebo do vnitřní pošty) tak mu budu moc vděčná a pošlu mu hubana
.
Teoreticky bych mohl dát do kupy nějaké to PC. Před nějakou dobou jsem na základce "vyraboval" (samozdřejmě s povolením) zrušenou počítačovou učebnu, takže na nějaké prohlížení internetu nebo kancelářskou práci to postačí.
doplněno 14.02.14 19:04:Dobře, pokusím se a pak dám kdyžtak vědět vnitřní poštou. Bude to ale muset týden počkat, zítra odjíždím na hory.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.