Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VĚTŠÍ MENŠÍ, oprava

Od: admin® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
všimnul jsem si, že nám tu zlobí znaménka < a >. Zkusil jsem to opravit. Budu sledovat, co to dělá. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mně to funguje < > .

kimba

hodnocení

0x
5> 3
2<8
doplněno 11.01.21 11:08: > 3
doplněno 11.01.21 11:08: Jo, blbne to, protože tu mezeru jsem tam nepsal a ne tam. A při editaci toho půlka zmizí.
*oprava - je tam

to bylo z mobilu, teď to ještě zkusím z počítače. Opět to píšu bez mezer.

5>3
2<10

edit: tak teď cajk, i při editaci je tam vše jak má být

hodnocení

0x

36<74, 5>3

S použitím Alt+60 : < Alt+62 : >

Takhle to funguje.

hodnocení

Děkuji všem za zájem.

V plné verzi by to mělo být naprosto bez problémů. Bohužel mobilní verze používá obyčejný text a ten z principu HTML neumí entity. Ani to není problém, protože výstup z mobilní verze můžu celý nahradit neb tam HTML formát nemá co dělat.

Udělám to později, abych nespojil dvě úpravy do jedné. Kdyby nastal problém nevěděl bych co kde která. :)

Takže v tomto okamžiku je v mobilní verzi potřeba pečlivě x < > y dávat z každé strany mezeru... zatím. Upravím, aby to nebylo nutné, ale ne dnes.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]