Lidus,já neřeším politiku,komunisty,kapitalisty a podobné věci. Mě jen pobavil,opravdu pobavil,prostý fakt,že leták někdy z padesátých,možná šedesátých let je kupodivu aktuální. Za mě dobrý jemný fórek.
willybrandt*
Ne, není aktuální. Nikdy nebyl pravdivý a naopak budil napětí mezi lidmi. Ale dost politiky, užívejme svátků.
Děkuji, babčo a přidávám se. Všem krásné vánoční svátky, plné pohody a porozumění. A HLAVNĚ ZDRAVÍ. Letos to není, jako jindy, je jen na nás, jak si to uděláme, aby to i tak byly hezké Vánoce.
Nedám sem vánoční motiv. Právě jsem se vrátila z hub, přidám tedy svůj hlívový úlovek. Jaga.
Hezké Vánoce a ať se tu sejdeme zas po roce! doplněno 26.12.20 08:13: Dáme si ovoce, nepůjdeme ven do noce. Zkoukneme pohádky, nepůjdeme do hádky. Potěšíme přátele, užíváme vesele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.