Nejste přihlášen/a.
Večer jsem zadala dotaz, teď ho nemůžu najít, týkal se očkování. Sama jsem nic nehodnotila, pouze jsem se ptala na názor, víc hlav víc ví. Nevíte, jestli je možné, že by byl někam přesunutý? Na mé stránce není. Dík.
Toto? poradte.cz/...
Pokládala jste dotaz jako zaregistrovaná? Vaše dotazy byste našla v menu Moje poradte --- moje otázky: které jsem založila.
Už jste ho našla?
Odeslala jste ho včera v 11:11.
Je opravdu ve společnost - zdraví a máte tam 35 odpovědí.
Děkuji za vložení. Nevložila jsem úmyslně, chtěla jsem, aby si ho tazatelka pohledala sama, jestli není nějaká chyba u ní.
Změny - jak hlásil admin.
Ano, potom jste to vložila ve 20:48 do právě teho uvedené dotazu. Není to extra nový dotaz.
Odrolujte si dále.
---------------------------------------
19.12.20 20:48
Teď jsem si přečetla tiskopis,který musí podepsat před očkováním klienti nebo jejich zákonní zástupci jednoho domu pro seniory, Pokud jsou po očkování rizika, která tam jsou popsány, tak si budu muset opravdu důkladně očkování promyslet. Nevím, jak to je jinde, jestli ta rizika se týkají všech vakcín, ale tohle bych riskovat nechtěla.
Zdroj: poradte.cz/...
To byl dotaz, že se mi dostala do ruky kopie Souhlasu s očkováním, kterou by prý musel každý očkovaný nebo jeho zástupce podepsat, kde byly vypsány všechny negativní účinky a všechny možné následky . Byl to konkrétně Souhlas s očkováním z jednoho konkrétního Domova seniorů, ale údajně se to má týkat všech očkovaných. Tímto souhlasem na sebe by každý přebíral zodpovědnost za případné následky . S očkováním počkám, až budu vidět, jak se osvědčí. Setkal jste se již s tím někdo?
20:48
Z Vašeho poče tyto odpovědi.
Teď jsem si přečetla tiskopis,který musí podepsat před očkováním klienti nebo jejich zákonní zástupci jednoho domu pro seniory, Pokud jsou po očkování rizika, která tam jsou popsány, tak si budu muset opravdu důkladně očkování promyslet. Nevím, jak to je jinde, jestli ta rizika se týkají všech vakcín, ale tohle bych riskovat nechtěla.
Zdroj: poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.