Ahoj Fildo, také za sebe děkuji za přání a Tobě přeji hezké Vánoce, přiměřené množství dárků a chutného kapra. V novém roce Ti přeji pevné zdraví a úspěch (hlavně ve škole). Ahoj!
filip2004
Bene taky děkuju. Jj ve škole to jde. Jen distanční výuka mi vadí. Raději chodím do školy. Ale jede 25.12 za babičkou dědou Bryksem, tak se těším. Ahoj
To jsem ráda, že ses ozva, Fildo. Jak se máš, jak se ti daří? Občas se ozvi a pozdravuj dědečka a babičku a pohlaď pejska. Krásné Vánoce přeji i tobě. Babka
filip2004
Mám se dobře. Daří se dobře. Budu pozdravovat dědu, babičku i Rekse. A moc vám děkuji za přání. Filda
Děkuji i já! To je od Tebe milé! Je doba, kdy máme držet pospolu a podporovat se.
Takže si udrž pozitivní myšlení, ale buď negativní, co se testů týče.
Krásné Vánoce Tobě i všem rádcům, přeje Liška
filip2004
Děkuju. Jj doufám, že budu na testech 23.12 negativní. Jdu hlavně proto, že jedu za dědou a babičkou. Jinak bych se nenechal štourat v nose. Nic mi jinak není. Filada
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.