Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání všem

Od: filip2004 odpovědí: 21 změna:

Chtěl bych všem, zde na poradně, popřát pěkné vánoční svátky a hodně štěstí v roce 2021. Filda

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

5x

Objeví se jednou za občas,nic nechce,jen se ozve. A vždycky mi,nevím proč,zvedne náladu. Filipe,ať se daří...;)

filip2004
hodnocení

Děkuju. Jsem rád, že jsem aspon někomu trochu udělal radost. Někdy jsem na zabití, jak říká tatka. Ahoj Filda

ben®
hodnocení

2x

Ahoj Fildo, také za sebe děkuji za přání a Tobě přeji hezké Vánoce, přiměřené množství dárků a chutného kapra. V novém roce Ti přeji pevné zdraví a úspěch (hlavně ve škole). Ahoj!

filip2004
hodnocení

Bene taky děkuju. Jj ve škole to jde. Jen distanční výuka mi vadí. Raději chodím do školy. Ale jede 25.12 za babičkou dědou Bryksem, tak se těším. Ahoj

hodnocení

1x

Děkuji Fildo, i tobě krásné svátky a ať se ti v životě daří.

filip2004
hodnocení

Děkuji moc.

hodnocení

1x

Fildo, také tobě hezké Vánoce a úspěšný celý příští rok.:)

filip2004
hodnocení

Děkuju i vám.

hodnocení

1x

To jsem ráda, že ses ozva, Fildo. Jak se máš, jak se ti daří? Občas se ozvi a pozdravuj dědečka a babičku a pohlaď pejska. *hej*Krásné Vánoce přeji i tobě. Babka

filip2004
hodnocení

Mám se dobře. Daří se dobře. Budu pozdravovat dědu, babičku i Rekse. A moc vám děkuji za přání. Filda

hodnocení

1x

Ahoj Fildo. Děkujeme za přání. Přeji též krásné Vánoce a úspěšný rok 2021 Tobě i celé Tvé rodině. Hlavně pevné zdraví. Měj se krásně. *slunce*

filip2004
hodnocení

Děkuju i vám. Filda

lidus*
hodnocení

0x

Za sebe děkuji a i tobě krásné Vánoce a ten nový rok začít líp a s úsměvem. L

filip2004
20.12.20 11:31
hodnocení

Děkuju.

72mona
hodnocení

0x
*jasne*
Děkujeme Fildo*srdce* M.
filip2004
hodnocení

Děkuju za srdíčko.:)

liska5
hodnocení

0x

Děkuji i já! To je od Tebe milé! Je doba, kdy máme držet pospolu a podporovat se.

Takže si udrž pozitivní myšlení, ale buď negativní, co se testů týče.

Krásné Vánoce Tobě i všem rádcům, přeje Liška *slunce*

filip2004
hodnocení

Děkuju. Jj doufám, že budu na testech 23.12 negativní. Jdu hlavně proto, že jedu za dědou a babičkou. Jinak bych se nenechal štourat v nose. Nic mi jinak není. Filada

hodnocení

0x
Fildo děkuji, také Ti přeji pohodové a veselé Vánoce. Jsi milý hoch. Rodiče mají z Tebe asi radost. ;)
doplněno 21.12.20 20:39: Pozdravuj Brykse.

iz*
hodnocení

0x

Zase přicházím "s křížkem po funuse" > po dlouhé době mi utekla návštěva Fildy. Pěkné svátky, Filipe!

hodnocení

0x

Ostatním lidem jsem už přála, ve vlákně od Babkyzov.

Ale Tobě, Fildo, musím popřát zvlášť. Život máš před sebou, v hlavě to máš srovnané, tak ať se Ti vyplní všechno, co si přeješ. Zasloužíš si to.

Jo a pohlaď za mě Brykse. Jmenuje se tak, ne? Zdraví Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]