Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ZMĚNY PRO NE/REGISTROVANÉ

Od: admin® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,
v rámci posledních změn jsem udělal další.

1) opravit si své příspěvky po vložení mohou 2 (5) minut pouze registrovaní, neregistrovaní by se k prokliku stejně nedostali, protože by měli nacachovanou verzi bez tohoto odkazu na opravu

2) lampa, která se tu objevuje mezi 22-6 hodinou též pouze pro registrované. Nezobrazuje se těm, kteří už na ni jednou klikli a vybrali si svou verzi, kterou chtějí vidět

3) obrázky mohou otáčet pouze registrovaní své a všichni sys kterékoli, důvod viz bod 1)

Ano, určitě to v tomto případě není změna k lepšímu, ale je tu alespoň větší motivaci pro registraci a tím i zvýšení důvěryhodnosti svých příspěvků.

Díky

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Hotovo, neregistrovaní mají zpět opravy svých překlepů na 2 resp 5 min a otáčení obrázků také. Jednoduché řešení: cachování otázek až po 125 vteřinách. Do cache mají jít především starší otázky než aktuální.

Škoda, že mě tohle řešení nenapadlo hned... všechno chce čas. :)

vilik*
hodnocení

1x
No, upřímně řečeno, jsem spíše demotivován čímkoliv přispět než motivován se registrovat, ale vaše poradna, vaše pravidla.
A když už přispívám do "přímého" vlákna, při jednom přeji hodně štěstí a zdraví v novém roce.
hodnocení

díky za názor. Jsou to kosmetické změny se kterými se dá pohodlně žít ne, že bez registrace to tu už nejde. ;)

vilik*
Samozřejmě, ovšem bylo by to v pořádku v případě, že by existoval náhled příspěvku před zveřejněním. Takto napřímo si chyby nemusím všimnout, když v okně vidím jen výsek textu. Ty dvě minuty nebyly nejideálnější, ale většinou byly alespoň dostačující.
Používám pro poradnu černý design na mobilním telefonu.
berger*

No jo.to bude vypadat*smich*. Občas mám ruku rychlejší,než hlavu a napíši strašnou kravinu. Možnost opravy mi bude chybět...:(

berger*

Tak to bylo rychlé. Jak rád bych tu čárku smazal a dal mezerník...*alene*

liska5

To mi taky bere chuť přispívat. Možná si dám pauzu a budu uvažovat, jestli dál. Před lety jsem byla registrovaná. Ale jednou mne to nepustilo. To byl boj. Dělala jsem vše podle rad, ale nakonec jsem kapitulovala a změnila si nick. Pár let funguji, jako neregistrovaná. To samé moje příbuzná. Stejný scénář. Občas ji tu spatřím a podle specifického nicku a odpovědí vím, že sem chodí. A taky už jako neregistrovaná.

id

Jde o kosmetické změny, ale bez možnosti opravit si příspěvek je na prd. Psaní všemi deseti mi už tak dobře nejde a naflákám si chyby, možná bude lepší jen číst a poučovat se z neznámého.

berger*

Liška5,zpívám stejnou písničku. Také jsem byl kdysi registrovaný...*palec2*

id

Zapěju si s vámi, také jsem byla kdysi registrována.

hodnocení

Odvolávám, co jsem odvolal. Napadl mě způsob, jak opravy nechat i pro neregistrované a přitom, aby vše šlapalo. Zítra to zkusím udělat. ;) Ono chce vše brát s námořnickou rozvahou... ;) Prostě první dvě minuty se nebudou cachovat a zbyde tak čas pro opravu a možnost na to kliknout... po 2 minutách se cachování zase zapne.

Udělám to až zítra. Dnes už mám dost. :)

daniela1
17.12.20 23:59

Díky *srdce*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]