Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může mi to někdo vysvětlit?! Poradte.cz

Od: kari odpovědí: 9 změna:
Může mi někdo vysvětlit jak je možné, že jsem vložil svůj dotaz a v odpovědích byla najednou modrá odpověď pod mým jménem, ale já ji nepsal?!? Přísahám Bohu, že ta odpověď ode mě nebyla, psal ji někdo jiný pod mým jménem a komentář se zbavil do modra! Naboural se mi někdo nějak na mobil? Jak je to možné? Co mám udělat? Jsem dost v šoku.
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dotaz adresujte adminovi... odkaz když nikdo neví, neodpovídá...

hodnocení

0x
Opraveno, nemělo se to zbarvit.
kari
hodnocení

Děkuji. Jak to, že se to stalo?
kari

To je celkem jednoduchý

výtka
Upozornění od administrátora 12. 12. 2020 07:50:26
ano je to jednoduchý, pokud někdo záměrně škodí dostane BAN pane pečenko, zaseja a spol...
kari

Pokud nejsi registrovaný tak si přezdívku může vzít kdokoliv

kari

A to opravdu nejsem kari

hodnocení

0x

Před asi 4 hodinama jsem odpovídala na otázku týkající se přepuštěného másla. Byla jsem řádně přihlášená a přesto místo mého nicku "alunka" se objevil nick "boba". Adminovi jsem poslala e-mail, ale reakce od něho žádná a oprava také nebyla provedena. Něco neblahého se u admina asi děje.

Příspěvek jsem prohlédnul, ale nic neobvyklého na něm není. Můžu pouze věřit, že jste ho opravdu napsala vy, ale nemá od vás jediný společný znak, že bych mohl říci, že může být váš. PC/servery jsou nevyzpytatelné... zatím to nechme být a budeme řešit, pokud se to bude opakovat.

hodnocení

0x

Opraveno, chyba byla způsobena změnou software na novém serveru, kdy funguje jinak interpretace prázdného pole vs nuly.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]