Nejste přihlášen/a.
Obrovský pozor si dejte na řemeslníka Jan Žigmund IČO: 03337541, Pod lesem 665/22, Odry, 742 35. Bere peníze předem, práce není vůbec kvalitně udělaná – absolutně netuší co dělá, nemá žádné recenze, termíny nedodržuje a pak pouze samé výmluvy. Nakonec nekomunikuje. Hlavně má několik exekucí! Takže vůbec se s ním nebavte o penízech předem. Plaťte až je práce hotová. Již byli informované portály, kde inzeruje svoje služby. Také bude podané trestní oznámení. Pokud se chcete někdo připojit nebo máte s ním podobné zkušenosti pište na e-mail: hromadna-zaloba@post.cz
Takových jsou spousty - bohužel. Živnost jim nezruší, exekuce naskakují, oni nic nemají. Takto jsem přišel pouze o 170tis (na úvěr, takže cca. 250tis celkem). Slibují, vezmou zálohu, přivezou něco za pár tisíc, týden to pracuje, chce to zálohu na další - a platba na účet ani smlouva vás neuchrání- on to prohraje v automatech, prosází,... nemá nic, nic si na něm nevezmete.
Když jsem toho svého v bezmocnosti zadal s varováním na weby, najednou jsem měl výhružky z neznámých zdrojů. Z obavy o zdraví dětí jsem informace stáhnul - PČR neměla možnost udělat nic ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.