Nejste přihlášen/a.
Před několika minutami jsem se pokusil vložit dotaz. Vše proběhlo korektně, ale dotaz se nezobrazil. Již jsem přepsal znovu a vše je OK, nová verze se zobrazila. Je příčinou chyba mezi klávesnicí a opěradlem židle nebo jsou nějaké problémy?
Jediné nestandardní, co jsem provedl u původního dotazu, je použití lomítka v předmětu otázky .
P.S.: to @admin: Teď mě dostala do kolen hláška "Předmět má vyjádřit podstatu otázky. Slovo DOTAZ není podstatné, odstraňte jej prosím" Opravdu předmět "Ztracený dotaz" nevystihuje podstatu otázky a lépe by to mělo znít "Ztracený"?
Nic ve zlém .
Mně se tu zase jen tak smazal celý profil (?!). Asi půl roku jsem se nepřihlásil, včera jsem se přihlásit chtěl - nešlo to. Dneska jsem jen ze srandy klikl na registraci a... moje přezdívka je volná? Chápe to někdo? Za mojí internetovou éru se mi asi ještě nestalo, aby mi někdo smazal jen tak bez varování celý účet...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.