Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde jsou Kartaginec a Jezevec?

Od: liska5 odpovědí: 14 změna:

Zdá se mi, že už dlouho neodpovídali. *nevi*

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ten první odpovídal před 3 dny, den druhý před měsícem.

liska5
hodnocení

Takže jen Jezevec... Že by se uložil k zimnímu spánku?

liska5
hodnocení

Jezevec přes dva měsíce stále nic! Jako neregistrované lesní zvíře bych ráda, kdybyste mu někdo napsal do vnitřní pošty, ať se ozve. Zdá se mi to podivné. Děkuji Liška

Nejenom Jezevec. Už dlouho nic od Ernieho...

liska5
hodnocení

No jo, ten taky. To je ten s tou kapucou, že?

Liska5
Ja s dovolením vyuziju tvou zadost o psaní do interní pisty k dotazu:
co vede v tomto případě tebe k tomu aby jsi nebyla přihlášena? Ber to jako mou osobní zvědavost.
Diky
liska5
hodnocení

Byla jsem přihlášená asi před pěti lety. Jednoho dne mne to nepustilo. Navigovali mne, změnila jsem pro jistotu nick a po čase totéž. Když se stejná věc přihodila i mojí sestře /z jiného koutu země, ne z jednoho PC/, tak už se mi nechtělo. Vadil mi taky ten boj o body. Někdo jich má třeba málo a odpovídá výborně, jen nemá čas, jiný dostane nadílku bodů jen za vtipnou koninu. Liska5 je můj čtvrtý nick, přičemž od začátku jsem žádnou změnu nicku nechtěla.

No mě to nepustilo :) to me bavi i v práci. Fajn, nebudu rozebírat neco co ted neovlivní a nevím podrobnosti od admina. Mě se to moc nezdá. Registraci tu mam možná dýl než ty a pořád stejnou. Kdyby to bylo jednou tak ti řeknu, že jsi trefila momentální problém...nebo ses dlouho nepřihlašovala a přezdívka expirovala...jednoduché heslo, které někdo uhádl a změnil...variant je mnoho
Ale boj o body... Promiň, každý si umí stěžovat, ale málokdo tu blbost nahlásí. Proč? Když na něco takového narazím tak dobré odpovědi mažu. Ty body jak říkáš tak jsou označení dobré odpovědi a je v zájmu každého rádce, aby jako nejlepší odpověď v otázce byla nějaká blbost.
torrrent*
Bodovani je ta nejvetsi kravina na teto poradne. Dost casto ma nejvice bodu prave nejvetsi blbost mezi odpovedmi. Spousta registrovanych odpovida jen kvuli bodum i kdyz jejich odpoved ma informacni hodnotu 0, hlavne ze mu kolega da bodik.

To taky není žádné bodování *zed* ale hodnocení odpovědi... a to je rozdíl.

prikld1

No hodnotit odpověď, kterou bych spíš označil jako podvod, tak to je tedy síla.

torrrent*
Je to uplne jedno co to je. Vsude na tebe sviti kolik mas hodnoceni, kolik si dal bodu nebo ze jsem jeste dneska nikoho nehodnotil a smutny smajlik. Nebo statistika "nejlepsich" odpovidajicich. V kazdem pripade to nuti lidi odpovidat i na to o cem nemaji paru jen aby byli ohodnoceni. Pokladal jsem tu nekolik dotazu (at uz jako registrovany nebo neregistrovany) a nekolikrat se stalo ze jsem byl uveden omyl i kdyz odpoved byla hodnocena velmi dobre.
72mona
Ať přihlášení nebo ne, hlavně že tu krafáte úplně mimo téma. :-D

hodnocení

0x
Mě by zase zajímalo, co je s humbuckerem. Ten už sem dlouho nepřispíval.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]