Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhledávání na Poradně mi nefunguje

Od: onpote odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

nemám tu profil, ale ráda sem nakukuji a občas poradím. Nefunguje mi ovšem vyhledávání - pro příklad jsem do vyhledávání zadala "škola" - pojem, u kterého vím, že by to něco mělo najít a hodí mi to tohle. Stejné výsledky-nevýsledky mi to hodí, i když (do vyhledávání) zadám cokoli. Nevíte prosím, co s tím?

Děkuju.

Vyhledávání na Poradně mi nefunguje
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
Opraveno, díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkusil jsem 15:33 výraz škola.
Na mobilní verzi bez problémů.
Dám vědět adminovi, je chytřejší.
Vyhledávání na Poradně mi nefunguje #2
onpote
hodnocení

@hejkal .- na mobilu to funguje bez problému, takhle u mě zlobí prohlížení na počítači. Používám Google Chrome, s jinými stránkami problém nemám.

tomas11*
hodnocení

0x

u mne normál a je tam plných deset stran odpovědí tedy dotazů , tak chybka bude u vás v něčem jiném , jedu na google chrome win7

možná to chce registraci?

Vyhledávání na Poradně mi nefunguje #3

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Důvodem může být i to, že nejste řádně registrovaná. Proč nejste? Tak se zkuste zaregistrovat. Tím získáte víc možností pro užívání poradny. A můžete i bodovat. Ida

daniela1
hodnocení

0x

Potvrzuji, že vyhledávání nefunguje (Chrome 86.0.4240.193, Firefox 82.0) - a podle těch chyb si nemyslím, že to má co dělat s přihlašováním a registrací, navíc když dřív vyhledávání fungovalo. Ale třeba to admin vyvrátí a objasní. :)

onpote
hodnocení

Ještě upřesnění - jedná se (v dotazu) o vyhledávání, které je na webu na boku (viz obrázek), vyhledávání nahoře funguje.

Vyhledávání na Poradně mi nefunguje #4
berger*

To je dobrý - chodím tu tak osm let a o tom bočním vyhledávání jsem ani nevěděl. Teď jsem ho zkusil - ta samá chyba.

hodnocení

0x
Je to přechodem na nový server resp vyšší verzi php. Vím o tom, opravím. Díky :)

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]